Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA SW15 Sabrina-Hot s šobo za sedežne

Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA SW15 Sabrina-Hot s šobo za sedežne

2.018,10  1.513,57  z DDV

Santoemma Sabrina-Hot je izjemno zmogljiv profesionalni, ekstrakcijski sesalnik zasnovan za pršilno, globinsko čiščenje manjših površin z vgrajenim takojšnjim grelnikom vode. Priloženo ima ekstrakcijsko šobo za sedežne, na voljo pa je tudi ogromno profesionalne dodatne opreme.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije

Santoemmin Sabrina-Hot je najmanjši ekstraktor z vgrajenim grelnikom vode. Globinsko čiščenje je dokazano učinkovitejše pri čiščenju izjemno umazanega tekstila. Čeprav gre za najmanjši Santoemm-in model je stroj pravi profesionalec v vseh pogledih. Odlikuje ga močan podtlak, ki zagotavlja, odlično sušenje in pobere s ščetin tudi trdovratnejšo umazanijo. Preprost je za prenašanje po stopnicah, zaradi posebne oblike pa je idealen tudi za uporabo v avtobusih, kinodvoranah, letalih ipd.

Opremljen je z manjšo šobo za sedežne NS10PN-M, nanj pa lahko brez težav priklopimo tudi kombinirano šobo za tla NS270N in mnogo ostale opreme. Idealen je za vse, ki potrebujejo prenosni ekstraktor z grelnikom vode.

Prava izbira za vse profesionalce:

  • velik podtlak - boljše sušenje
  • kvalitetne in robustne izdelave
  • izjemno kvaliteten pribor
  • velika izbira dodatne opreme
  • vgrajen grelnik vode

Ekstraktorji z gibljivo cevjo nimajo nameščene sesalne šobe neposredno na stroju ampak je povezana s strojem preko gibljive sesalne in ekstrakcijske cevi. Na koncu cevi se nahaja kombinirana sesalna šoba, ki je primerna za globinsko čiščenje tekstilnih tal in izpiranje trdit tal. Santoemma je razvila edinstvene sisteme in pri izdelavi uporablja posebne tehnologije, ki zagotavljajo najkvalitetnejše proizvode, ti pa najboljše rezultate čiščenja. Na voljo so modeli s toplo delovno raztopino in hladno delovno raztopino. Razvili so prav tako posebno ekstrakcijsko rotacijsko ščetko s šobo in pršilko, ki se uporabi namesto standardne šobe in zagotavlja še boljše rezultate oz. manj ponovitev. Na voljo pa je tudi patetntiran SMARTKIT, ki pa povzdigne PROFESIONALNO globinsko čiščenje na povsem nov nivo.

Ekstraktorju je priložena sledeča oprema:

  • gibljiva cev 2,4 m z ročajem
  • ekstrakcijska šoba za sedežne NS10PN-M

Prednosti ekstraktorja Santoemma Sabrina-Hot

  • INSTANT GRELNIK HT1800 je na voljo kot opcija in ga je možno namestiti na Santoemm-ine ekstraktorje Sabrina-Maxi, Serena-Silent, Grace, Charis, Elite-Silent, Powerful in omogoča čiščenje z vročo vodo. Poseben sistem omogoča čiščenje z vročo vodo takoj ob vklopu ekstraktorja in ni potrebno dolgo čakati, da se voda ogreje kot pri nekaterih grelnih sistemih na trgu.

 

Na voljo je tudi veliko dodatne opreme in namenskega pribora:

Dodatni pribor in oprema za ekstraktor Santoemma Sabrina-Hot

Serijo posebne opreme je možno namestiti na vse ekstraktorje Santoemma. Da bi dosegli optimalne rezultate čiščenje je potrebno zagotoviti najučinkovitejšo kombinacijo glavnih faktorjev pri tovrstnem čiščenju – temperatura, kemijsko delovanje čistila, mehansko delovanje ščetk, sesalno moč in pa seveda čas. Ko dodamo zmogljivim ekstraktorjem Santoemma še prave dodatke, ki skupaj s strojem združujejo kombinacijo vseh zgoraj naštetih faktorjev, dobimo kot rezultat izjemne, neprimerljive rezultate čiščenja.

 

CARPET Santoemma Sabrina Hot_english - OMEGA

Tehnične karakteristike in primerjalna tabela CARPET linije - ekstrakcijski in čistilni stroji

proizvajalec

Čistilo za madeže Fleckenentferner L
Čistilo LORITO FLECKENENTFERNER L 750 ML s pršilko za s topili topne madeže
10,13  z DDV
Čistilo za tekstilne površine Respex
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 1 L za globinsko čiščenje tekstila
11,09  z DDV
Čistilo za ekstrakcijo RESPEX
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 10 L za globinsko čiščenje tekstila
80,56  z DDV
Čistilo za čiščenje madežev Preclean
Čistilo za predčiščenje tekstila LORITO PRECLEAN 1L
8,73  z DDV
Akcija!
Čistilo za šamponiranje tekstilnih površin TESCHA 255 10L
70,16  63,15  z DDV