Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA Grace Silent s talno šobo

Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA Grace Silent s talno šobo

3.159,80  2.369,85  z DDV

Santoemma Grace je izjemno zmogljiv, profesionalni, ekstrakcijski sesalnik zasnovan za čiščenje srednje velikih površin. Vgrajena ima dva zmogljiva sesalna motorja. Priloženo ima talno, aluminijasto, ekstrakcijsko šobo za pršilno ekstrakcijo.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Dodatne informacije

Grace je izjemno zmogljiv ekstraktor z dvema zmogljivima sesalnima motorjema, ki zagotavljata odličen podtlak in posledično odlično odstranjevanje umazanije in sušenje tekstila. Idealen je za globinsko čiščenje večjih tekstilnih površin. Vgrajena ima dva velika 70-litrska rezervoarja, ki uporabniku zagotavljata dolgo, neprekinjeno uporabo brez vmesnih polnjenj in praznjenj rezervoarja. Priročno obešalo za gibljivo cev in držalo za ostalo opremo omogočata preprost transport stroja znotraj objekta in med objekti.

Kot dodatna oprema je na voljo tudi grelnik vode HT1800 in globinska ekstrakcijska šoba NS400BR-DUAL-HT z dvema vrtljivima ščetkam in vgrajenim grelnikom delovne raztopine. Namestiti je možno tudi patentirani SMARTKIT sistem, ki omogoča avtomatsko doziranje čistila.

Prava izbira za vse profesionalce:

 • velik podtlak - boljše sušenje
 • kvalitetne in robustne izdelave
 • izjemno kvaliteten pribor
 • velika izbira dodatne opreme

Ekstraktorji z gibljivo cevjo nimajo nameščene sesalne šobe neposredno na stroju ampak je povezana s strojem preko gibljive sesalne in ekstrakcijske cevi. Na koncu cevi se nahaja kombinirana sesalna šoba, ki je primerna za globinsko čiščenje tekstilnih tal in izpiranje trdit tal. Santoemma je razvila edinstvene sisteme in pri izdelavi uporablja posebne tehnologije, ki zagotavljajo najkvalitetnejše proizvode, ti pa najboljše rezultate čiščenja. Na voljo so modeli s toplo delovno raztopino in hladno delovno raztopino. Razvili so prav tako posebno ekstrakcijsko rotacijsko ščetko s šobo in pršilko, ki se uporabi namesto standardne šobe in zagotavlja še boljše rezultate oz. manj ponovitev. Na voljo pa je tudi patetntiran SMARTKIT, ki pa povzdigne PROFESIONALNO globinsko čiščenje na povsem nov nivo.

Ekstraktorju je priložena sledeča oprema:

 • gibljiva cev
 • aluminijasta talna šoba za ekstrakcijo s pršilko

Prednosti ekstraktorja Santoemma Grace

 

Na voljo je tudi veliko dodatne opreme in namenskega pribora:

Dodatni pribor in oprema za ekstraktor Santoemma Grace

Serijo posebne opreme je možno namestiti na vse ekstraktorje Santoemma. Da bi dosegli optimalne rezultate čiščenje je potrebno zagotoviti najučinkovitejšo kombinacijo glavnih faktorjev pri tovrstnem čiščenju – temperatura, kemijsko delovanje čistila, mehansko delovanje ščetk, sesalno moč in pa seveda čas. Ko dodamo zmogljivim ekstraktorjem Santoemma še prave dodatke, ki skupaj s strojem združujejo kombinacijo vseh zgoraj naštetih faktorjev, dobimo kot rezultat izjemne, neprimerljive rezultate čiščenja.

 • INSTANT GRELNIK HT1800 je na voljo kot opcija in ga je možno namestiti na Santoemm-ine ekstraktorje Sabrina-Maxi, Serena-Silent, Grace, Charis, Elite-Silent, Powerful in omogoča čiščenje z vročo vodo. Poseben sistem omogoča čiščenje z vročo vodo takoj ob vklopu ekstraktorja in ni potrebno dolgo čakati, da se voda ogreje kot pri nekaterih grelnih sistemih na trgu.
 • SMARTKIT je patentiran sistem  razvit pri Santoemmi, na voljo za ekstraktorje z gibljivo cevjo in ekstrakcijske avtomate Sabrina-Maxi, Serena-Silent, Grace, GraceHP, Charis, Elite-Silent, Powerful in Elite-Battery,ki zagotavlja mnoge prednosti pri ekstrakcijskem čiščenju.
  SMARTKIT zagotavlja avtomatsko doziranje čistila, tako da zmeraj čistite s pravilno koncentracijo čistila, obenem pa se izognete izgubi nepotrebnega časa, ki ga redčenje zahteva in zapletov, ki se pri redčenju lahko pojavijo. Prav tako lahko s posebno cevjo in pršilko uporabite ta sistem za predhodno koncentrirano čiščenje t.i. ¨Carpet pre-spraying¨ sistem.
  Ker čistilo ni že predhodno pomešano z vodo, nam ta sistem olajša tudi izpiranje tekstila le z vodo, saj lahko dozator za čistilo izklopimo in pršimo le z vodo. Pri izpiranju odstranimo ostanek odvečnega čistila, do katerega lahko pride predvsem če pri čiščenju uporabimo sistem predčiščenja ¨Carpet prespraying¨.
  Omogoča pa tudi preprost preklop med vzdrževalnim čiščenjem z tekočine in generalnim globinskim čiščenjem z več tekočine.
 • NS400BR-DUAL in NS400BR-DUAL-HT sta posebni ekstrakcijski rotacijski ščetki s šobo in pršilko s kar dvema nasproti se vrtečima rotacijskima ščetkama. Model NS400BR-DUAL-HT im  vgrajen imata grelnik za delovno raztopino, ki jo ogreje takoj in neposredno pred pršitvijo na površino. Posebej priporočljiva je za modela Grace in GraceHP. Kombinacija mehanskega čiščenja in temperature zagotavlja izjemne rezultate čiščenja. Ščetki sežeta do dna površine in dvigneta ter skrtačita vlakna z vseh strani. Zaradi dodatnega mehanskega vpliva, lahko uporabimo za čiščenje manj tekočine in posedično je površina lahko suha že v 1 uri, odstrani pa vso, tudi trdovratnejšo umazanijo, v eni potezi.

 

CARPET Grace_english - OMEGA

Tehnične karakteristike in primerjalna tabela CARPET linije - ekstrakcijski in čistilni stroji

proizvajalec

Čistilo za madeže Fleckenentferner L
Čistilo LORITO FLECKENENTFERNER L 750 ML s pršilko za s topili topne madeže
8,67  z DDV
Čistilo za tekstilne površine Respex
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 1 L za globinsko čiščenje tekstila
10,08  z DDV
Akcija! Čistilo za ekstrakcijo RESPEX
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 10 L za globinsko čiščenje tekstila
73,24  65,91  z DDV
Čistilo za čiščenje madežev Preclean
Čistilo za predčiščenje tekstila LORITO PRECLEAN 1L
7,94  z DDV
Akcija!
Čistilo za šamponiranje tekstilnih površin TESCHA 255 10L
70,16  63,15  z DDV