Ljutomerska cesta 41, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

SVETOVANJE

omega doo profesonalna čistilna tehnika centralni sesalni sistemi svetovanje

Na podlagi več kot 25-letnih izkušenj s področja centralnih sesalnih sistemov in profesionalne čistilne tehnike ter 16-imi leti izkušenj na področju opravljanja čiščenja in vzdrževanja objektov, se je nabralo kar nekaj dragocenih izkušenj, ki jih bomo z veseljem podelili z vami, naše cenjene stranke.
Izkušeni zaposleni s področja centralnih sesalnih sistemov, Vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najprimernejših komponent za centralni sesalni sistem za Vaš objekt, zaradi česar se boste po končani izvedbi zagotovo pridružili našim zadovoljnim strankam.

Za področje centralnih sesalnih sistemov se obrnite na: css@omegadoo.si, pripišite svoje podatke mi pa Vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali, prav tako pa lahko izpolnite kontaktni obrazec, ki ga najdete na dnu strani.

Na podlagi brezplačnega ogleda objekta, Vam svetujemo in pripravimo personalizirano ponudbo za pripomočke in čistila za čiščenje objekta in/ali sanitarne opreme (podajalnikov s papirnatimi brisačami, toaletnim papirjem in servieti, milnikov z refili ali polnili, dozatorjev z refili, sušilniki za roke, sušilniki za lase …).  Lahko pa se na nas obrnete tudi s problemom ali vprašanjem in Vam bomo z veseljem pomagali.

Oddelek CSS
Prodajni svetovalci za centralne sesalne sisteme
051 300 031
Čistilni stroji in oprema

Za področje profesionalne čistilne opreme se obrnite na: prodaja@cistilnaoprema.si, pripišite svoje podatke in Vas bomo kontaktirali ali izpolnite spodnji obrazec.

Če potrebujete informacije ali pomoč, Vam bomo z veseljem svetovali. Izpolnite kontaktni obrazec, mi pa se bomo potrdili, da bomo nemudoma prevzeli in obdelali Vaše sporočilo ter Vam v najkrajšem možnem času tudi odgovorili.

Ime in priimek*

E-mail*

Zadeva

Naslov

Telefon

Podjetje

Ali želite, da vas pokličemo? DANE

Vaše sporočilo:

*obvezno polje