Ljutomerska cesta 41, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

REFERENCE

Tekom let smo zbrali mnogo izkušenj s področja čiščenja in nege objektov. Postali smo največji prodajalec in monter centralnih sesalnih sistemov ter ponudnik kvalitetne, profesionalne opreme za čiščenje. V času ko smo na slovenskem trgu delovali kot čistilni servis z nekaj več kot 80 zaposlenimi smo detajlno spoznali stroje različnih proizvajalcev od katerih so nekateri postali naši dolgoletni dobaviteljev, obenem pa tudi načine čiščenja in vzdrževanja najrazličnejših površin.

CENTRALNI SESALNI SISTEMI

Na področju centralnih sesalnih sistemov smo uspešno zaključili nekaj tisoč vgradenj centralnih sesalnih sistemov v stanovanjske objekte obenem pa vgradili tudi veliko zahtevnejši sistemov za profesionalno uporabo (v različne skladiščno – pisarniške objekte, veterine, kontrolni stolp Aerodrom-a Ljubljana, hotele, apartmajsko-stanovanjske objekte, razvojno-proizvodne centre, mrtvašnico …) in v industriji (razne proizvodne prostore npr. HTZ Velenje, Cinkarna Celje, Papir Radeče …). Za vse izvedene sisteme tekom let nudimo potrošni material in servis za izvedeno inštalacijo in prodane sesalne enote in opremo.

OSTALA PROFESIONALNA OPREMA ZA ČIŠČENJE IN NEGO OBJEKTOV

V prodajnem programu imamo širok nabor profesionalnih strojev in opreme za čiščenje, različnih proizvajalcev. Zraven nakupa opreme, pa lahko strankam tudi svetujemo pri nakupu same opreme, saj je bila mnoga leta ena izmed glavnih dejavnosti našega podjetja tudi čiščenje in vzdrževanje objektov. Z našimi stroji in opremo priznanih evropskih in tujih proizvajalcev čistijo tudi v mnogih čistilnih servisih po Sloveniji in Hrvaški, v šolah, vrtcih, podjetjih (v pisarnah, proizvodnih, skladiščnih, razvojnih prostorih …), trgovinah ter trgovinskih verigah, ipd. Za vso opremo nudimo tudi servis in potrošni material.
Z lastnimi monterji zlahka opremimo tudi manjše in večje objekte s sanitarno opremo (milniki, podajalniki za papirnate brisače in toaletni papir, sušilniki za roke, ipd.), obenem pa dobavimo po konkurenčnih cenah tudi polnila za vso opremo.