Ljutomerska cesta 41, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

MONTAŽA

Naša izkušena in usposobljena monterska ekipa bo poskrbela za kvalitetno izvedeno montažo ne glede na to ali gre za zahtevnejšo izvedbo centralnega sesalnega sistema ali le za preprosto montažo podajalnikov.

Kvalitetna montaža z do 30 letno garancijo na izvedbo Vas bo zagotovo prepričala.

Montiramo centralne sesalne sisteme za gospodinjstva in poslovne stavbe v svetovnem merilu največjega ponudnika komponent centralnih sesalnih sistemov BEAM Electrolux in britanskega proizvajalca Globovac  ter centralne sesalne sisteme za industrijo italijanskega proizvajalca DISAN. Montaža je možna v novogradnjo in v večino obstoječih objektov – več o montaži centralnih sesalnih sistemov si lahko preberete na spletni strani www.beamelectrolux.si. Kvalitetno izvedemo 1. In 2. fazo centralnega sesalnega sistema. Na 1. fazo nudimo kar 30 letno garancijo.

Za področje centralnih sesalnih sistemov se obrnite na: css@omegadoo.si, pripišite svoje podatke mi pa Vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali, prav tako pa lahko izpolnite kontaktni obrazec, ki ga najdete na dnu strani.

Montaže opravimo po predhodnem dogovoru z vodjo centralnih sesalnih sistemov Tadejom Ajlecom in po potrebi tudi vodjo monterjev Alešom Bratušo.

Nudimo pa prav tako pomoč in svetovanje pri montaži ter montažo vseh podajalnikov, dozatorjev, milnikov in penilnikov in ostalih izdelkov z našega prodajnega programa.

Oddelek CSS
Prodajni svetovalci za centralne sesalne sisteme
051 300 031

Če potrebujete informacije ali pomoč, Vam bomo z veseljem svetovali. Izpolnite kontaktni obrazec, mi pa se bomo potrdili, da bomo nemudoma prevzeli in obdelali Vaše sporočilo ter Vam v najkrajšem možnem času tudi odgovorili.

Ime in priimek*

E-mail*

Zadeva

Naslov

Telefon

Podjetje

Ali želite, da vas pokličemo? DANE

Vaše sporočilo:

*obvezno polje