Ljutomerska cesta 41, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

SERVIS

Dobro se zavedamo, da je ključnega pomena pri prodaji tovrstnih izdelkov tudi kvalitetna in zanesljiva poprodajna podpora in svetovanje ter ažurna dobavljivost potrošnega materiala in nadomestnih delov še tudi mnogo let po opravljenem nakupu, zato imamo znotraj podjetja organiziran tudi lasten servisni oddelek.

Smo pooblaščeni, certificiran serviser za FIMAP, IPC SOTECO, WIRBEL, BEAM Electrolux, STOLZENBERG, FANTOM Professional, CIMEL, RCM, MP, LORITO in DISAN, kar pomeni, da imamo za izdelke teh proizvajalcev večino potrošnega materiala in rezervnih delov že na zalogi, smo seznanjeni z novostmi, se redno udeležujemo izobraževanj in dobimo kvalitetno podporo tudi s strani tehnične službe dobaviteljev.  Certifikati se obnavljajo na 2 oz. 5 let.

Nudimo pa servis, rezervne dele in potrošni material tudi za vse izdelke FILMOP, JOFEL, SISTEM AIR, VIALLI, RUBBERMAID, TC …

Zaradi strokovnosti, odzivnosti, ugodne cene in transparentnosti, pa nam v servis zaupajo stranke tudi različne stroje in sesalnike za vzdrževanje ter čiščenje, drugih proizvajalcev.

Servis OMEGA - servis opreme za čiščenje

Servis je na voljo za vso čistilno opremo (čistilne stroje, pometalne stroje, stroje za ribanje – ribarice, sesalnike …) ter za programe, ki so bili tekom let opuščeni (likalniki, parni čistilci …).

Dostava izdelkov v servis

Izdelke za servis lahko dostavite v poslovno enoto Celje ali na sedež podjetja v Gornjo Radgono, naročite prevzem izdelka za servis na servisnem telefonu  – izdelek lahko prevzamemo na Vašem domačem naslovu ali naslovu podjetja ali naročite servis pri Vas na domu ali podjetju.

Prevzem izdelkov iz servisa

Izdelek iz servisa lahko prevzamete na sedežu podjetja ali na poslovni enoti v Celju, naročite dostavo izdelka na dom ali v podjetje.

Kot certificirani serviser in zastopnik za prodajane izdelke smo pooblaščeni tudi za reševanje GARANCIJ – rešujemo jih ažurno in učinkovito, kar pomeni veliko hitreje kot je predpisano s strani zakonov.

Certificiran servis čistilni stroji FIMAP

Servisni oddelek je voden s strani vodje servisa Gregorja Kolariča.

Delovni čas v podjetju:

PON-PET:  od 7.00 – 15.00
SOB: zaprto
NED: zaprto
PRAZNIKI: zaprto

Delovni čas na terenu:

PON-PET:  od 7.00 – 15.00 oz. po dogovoru
SOB: zaprto
NED: zaprto
PRAZNIKI: zaprto

Kolarič Gregor
Vodja servisa
051 300 044

Ime in priimek*

E-mail*

Zadeva

Naslov

Telefon

Podjetje

Ali želite, da vas pokličemo? DANE

Vaše sporočilo:

*obvezno polje