Izločevalec za sesanje pepela in vode GLOBO

Izločevalec za sesanje pepela in vode GLOBO

163,25  129,16  z DDV

Kvaliteten izločevalec za sesanje pepela in vode s poliestrskim, pralnim filtrom. Idealen je za uporabo s centralnim sesalnim sistemom ali močnejšim klasičnim sesalnikom. Vaš suhi sesalnik ali centralni sesalni sistem spremeni v mokri sesalnik oz. ulovi fini prah in zaščiti glavni filter sesalnika ob sesanju večje količine finega prahu.

Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Kvaliteten izločevalec za sesanje pepela in vode s pralnim poliestrskim filtrom. Idealen je za uporabo s centralnim sesalnim sistemom ali klasičnim sesalnikom. Vaš suhi sesalnik ali centralni sesalni sistem spremeni v mokri sesalnik oz. ulovi fini prah in zaščiti glavni filter sesalnika ob sesanju večje količine finega prahu. Izločevalec se lahko uporabi tudi za odmaševanje sifonov, odtokov in pobiranje razlitih tekočin. Odlikuje ga velik inox rezervoar na podnožju s kolesi in pokrov s plovcem, priloženo pa ima tudi cev za priklop na sesalno vtičnico od centralnega sesalnega sistema dolžine 1,5 m, adapter za priklop sesalne cevi za centralni sesalni sistem na izločevalec in talno šobo za sesanje tekočin z okroglim priključkom premera 32 mm. Dimenzij 40 x 40 x 65 cm.

Izločevalec se lahko uporabi tudi za odmaševanje sifonov, odtokov in pobiranje razlitih tekočin.

Priložen pribor:

  • priklopna cev z manšetama (za priklop izločevalca na vtičnico centralnega sesalnega sistema)
  • adapter za priklop sesalne cevi od centralnega sesalnega sistema na izločevalec
  • šoba za mokro sesanje (z gumama)

Način uporabe:

  1. vtaknite sesalno cev centralnega sesalnega sistema ali sesalnika v izločevalec na sprednji strani
  2. namestite priloženo priklopno cev z manšetama v izločevalec na zgornji strani in v sesalno vtičnico - centralni sesalnik se avtomatsko vklopi
  3. posesajte tekočino ali prah/pepel (pri sesanju suhega odpada mora biti nameščen filter, pri sesanju tekočin, pa se filter odstrani)

Pri sesanju suhih delce, prahu in pepela obvezno namestite priložen filter, tako da odstranite zgornji pokrov, ob sesanju tekočin pa ga odstranite, saj ima izločevalec vgrajen plovec.

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izločevalec za sesanje pepela in vode GLOBO”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.