Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA SW15 Sabrina-Foam penilni s šobo za sedežne in ščetko

Ekstrakcijski stroj SANTOEMMA SW15 Sabrina-Foam penilni s šobo za sedežne in ščetko

3.382,77  2.537,08  z DDV

Santoemma Sabrina-Foam je izjemno zmogljiv profesionalni, ekstrakcijski sesalnik z aktivno peno zasnovan za čiščenje manjših površin, predvsem sedežnih in ostalih površin, ki jih je potrebno izjemno hitro osušiti. Priloženo ima ekstrakcijsko šobo za sedežne in ščetko za ščetkanje in nanos pene.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije

Sabrina-Foam je penilni ekstrakcijski stroj z vgrajenim kompresorjem. Dozira gosto peno na površino, ki jo želimo globinsko očistiti, ne glede na to ali gre za tekstilno pohištvo ali preproge. Gostoto pene lahko nastavimo glede na tip površine. Sabrina Foam se lahko uporabi prav tako kot pršilni ekstrakcijski stroj. Velik podtlak, ki ga zagotavlja zmogljiv sesalni motor, omogoča odlično sesanje umazanije in sušenje tekstila.

Kot opcija je na voljo za Sabrina Foam tudi rotacijska ščetka s šobo NS270BRUSH, ki zaradi mehanskega vpliva rotacijske ščetke še izboljša rezultate čiščenja.

V določenih primerih, kot so preproge ob vhodih v stavbe in drugod kjer je nujno, da je tekstilna površina takoj po čiščenju pripravljena za uporabo, se čiščenje opravi s PENO namesto s čistilom in vodo. V zahvalo posebni Santoemma tehnologiji GOSTE PENE, ki je na voljo pri nekaterih modelih ekstraktorjev, je možno strojno očistiti manjše površine tekstilnih površin s to peno. Gosto peno nanesemo na površino, površino skrtačimo in po nekaj sekundah površino posesamo. Za razliko od običajne delovne raztopine, ki vsebuje čistilo in vodo, gosta pena ne prodre v notranjost tekstila, ampak deluje na vrhnjih slojih, kjer se ponavadi naberevečina umazanije. Tovrstni sistem ekstrakcije zagotavlja odlično vzdrževalno čiščenje in minimalni čas sušenja.

Da dobimo to učinkovito gosto peno, moramo pomešati kemijsko sredstvo s stisnjenim zrakom, ki ga zagotovi vgrajeni kompresor zraka. Na ta način dobimo veliko boljšo kvaliteto goste pene, kot jo zagotavlja predpripravljena tekoča pena, ki jo pripravijo nekateri podobni stroji na trgu, ki nimajo vgrajenega kompresorja. Po drugi strani pa je zaradi optimalne gostote bolj učinkovita od suhe pene, ki se prav tako pojavlja na trgu, saj ne ostane povsem na površini, ampak deluje nekaj milimetrov v notranjost vrhnih slojev.

Prava izbira za vse profesionalce:

  • velik podtlak - izjemno hitro sušenje zaradi pene
  • kvalitetne in robustne izdelave
  • izjemno kvaliteten pribor
  • velika izbira dodatne opreme

Ekstraktorji z gibljivo cevjo nimajo nameščene sesalne šobe neposredno na stroju ampak je povezana s strojem preko gibljive sesalne in ekstrakcijske cevi. Na koncu cevi se nahaja kombinirana sesalna šoba, ki je primerna za globinsko čiščenje tekstilnih tal in izpiranje trdit tal. Santoemma je razvila edinstvene sisteme in pri izdelavi uporablja posebne tehnologije, ki zagotavljajo najkvalitetnejše proizvode, ti pa najboljše rezultate čiščenja. Na voljo so modeli s toplo delovno raztopino in hladno delovno raztopino. Razvili so prav tako posebno ekstrakcijsko rotacijsko ščetko s šobo in pršilko, ki se uporabi namesto standardne šobe in zagotavlja še boljše rezultate oz. manj ponovitev. Za nekatere modele pa je na voljo tudi patetntiran SMARTKIT, ki pa povzdigne PROFESIONALNO globinsko čiščenje na povsem nov nivo.

Ekstraktorju je priložena sledeča oprema:

  • gibljiva cev 2,4 m z ročajem
  • ekstrakcijska šoba za sedežne in ščetka za nanos pene in ščetkanje površine

Prednosti ekstraktorja Santoemma Sabrine-Foam z aktivno peno

 

Na voljo je tudi veliko dodatne opreme in namenskega pribora:

Dodatni pribor in oprema za ekstraktor Santoemma Sabrina-Foam

Serijo posebne opreme je možno namestiti na vse ekstraktorje Santoemma. Da bi dosegli optimalne rezultate čiščenje je potrebno zagotoviti najučinkovitejšo kombinacijo glavnih faktorjev pri tovrstnem čiščenju – temperatura, kemijsko delovanje čistila, mehansko delovanje ščetk, sesalno moč in pa seveda čas. Ko dodamo zmogljivim ekstraktorjem Santoemma še prave dodatke, ki skupaj s strojem združujejo kombinacijo vseh zgoraj naštetih faktorjev, dobimo kot rezultat izjemne, neprimerljive rezultate čiščenja.

Na voljo pa je tudi model z vročo peno HOT-Sabrina-Foam.

 

CARPET_Sabrina-Foam_english - OMEGA

Tehnične karakteristike in primerjalna tabela CARPET linije - ekstrakcijski in čistilni stroji

proizvajalec

Čistilo za madeže Fleckenentferner L
Čistilo LORITO FLECKENENTFERNER L 750 ML s pršilko za s topili topne madeže
8,67  z DDV
Čistilo za tekstilne površine Respex
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 1 L za globinsko čiščenje tekstila
10,08  z DDV
Akcija! Čistilo za ekstrakcijo RESPEX
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 10 L za globinsko čiščenje tekstila
73,24  65,91  z DDV
Čistilo za čiščenje madežev Preclean
Čistilo za predčiščenje tekstila LORITO PRECLEAN 1L
7,94  z DDV
Akcija!
Čistilo za šamponiranje tekstilnih površin TESCHA 255 10L
70,16  63,15  z DDV