Profesionalni puhalnik listja ERCO EB-9013A na kolesih s pomikom

Šifra: ERCOEB-9013A0
Kategorija:

Profesionalni puhalnik listja ERCO EB-9013A na kolesih s pomikom

8.773,75  4.386,87  z DDV

ERCO profesionalni puhalnik listja EB-9013A s hitrostjo izhodnega zraka 316,8 km/h je idealen za čiščenje večjih površin. Puhalno šobo lahko obrnemo tudi navzgor in izpihamo suho listje iz grmičevja, žive meje ali manjšega drevesa. V sprednjem delu ima nameščen široko kolo v obliki valja, ki ne pušča kolesnic niti na mokrih tleh, na zadnjem delu pa 2 veliki napihljivi kolesi. Na izstopnem delu puhalnika so lopute s katerimi preprosto usmerimo smer pihanja. Model EB-9013A ima vgrajen avtomatski pomik z eno prestavo.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Idealen za hitro in učinkovito odstranjevanje odpadnega listja, trave, cvetov, delov grmičevja in vejic z večjih površin, kot so dvorišča, parkirišča, ceste, pločniki ipd. Močan zračni curek v eni potezi odpihne vso nečistočo, ker je smer puhalnika nastavljiva je idealen tudi za izpihovanje odpadnega listja z grmičevja in žive meje.

Teža 98 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Profesionalni puhalnik listja ERCO EB-9013A na kolesih s pomikom”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

EB-9090 EB-9013 EB-9013A
Motor: Bencinski, Honda Bencinski, Honda Bencinski, Honda
Tip motorja: GX-270 Gx-390 GX-390
Maksimalna glasnost dB(A): 103 103 103
Vibracije (m/s²): 4,5 4,5 4,5
Pretok zraka (m³/h): 4770 5100 5100
Hitrost zraka (km/h) 288 316,8 316,8
Moč pri 3.600 l/min 4,6 6,0 6,0
Teža (kg): 92 93 98
Volumen rezervoarja za gorivo (l): 5,3 l 6,1 6,1
Proti trnju zaščitena kolesa: DA DA DA
Nastavljiva smer pihanja: DA, na ročaju DA, na ročaju DA, na ročaju

Udoben na vseh terenih

Namesto podpornega kolesa na sprednji strani ima nameščen širok valj, zaradi česar omogoča na razmočenih tleh lažji pomik in ne pušča kolesnic. Prav tako je stabilnejši in omogoča lažji pomik tudi na ostalih površinah.

sirok valj

Nastavljiva turbina puhalnik

Smer pihanja lahko usmerite tudi navzgor pod različnimi koti in tako spihate tudi listje ali sneg iz grmičevja in dreves.

nastavljiva smer puhalnika

Nastavljiva smer curka

Smer pihanja s pomočjo lopute na turbini puhalnika usmerite kot vam najbolj ustreza.

nastavljiva smer puhalnika

Preprosto upravljanje

Vse pomembne funkcije, kot so nastavitev lopute, višine ročaja in pomik (pri modelu EB-9013A) lahko upravljate na robustnem ročaju. Na mestu, kjer ga držimo so naročaju nameščene mehke gumijaste blazinice, ki omogočajo udoben oprijem in ščitijo roke pred mrazom.

udoben rocaj

Preprost pomik

Velika napihljiva kolesa s krogličnimi ležaji poskrbijo za preprost pomik in odlično manevriranje, prav tako pa imajo zaščito proti trnju.

kvalitetna kolesa s kroglicnimi lezaji

O proizvajalcu

Podjetje ECHO Motorgeräte je bilo ustanovljeno pred 30 leti v Metzingenu v Nemčiji. Proizvajajo polprofesionalne in profesionalne izdelke za urejanje okolice. V prodajnem programu imajo motorne žage, raznovrstne kosilnice, škarje za obrezovanje žive meje, sesalnike in puhalnike listja, pometalne stroje, drobilnike itd.

V podjetju so osredotočeni na zagotavljanje visoke kakovosti in razvijanju novosti na obstoječih in novih izdelkih. So inovatorji na področju vrtne tehnike, saj so prvi razvili sistem iSi -Start, ki zagotavlja preprostejši zagon manjših motorjev, prvi prenosni sesalnik listja, so pa prav tako inovatorji na področju razvijanje sistemov, ki zagotavljajo tišje delovanje in manjše oddajanje hrupa v okolje pri tovrstnih strojih.