Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-70BS s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen

Šifra: ERCOEWB-70BS00
Kategorija:

Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-70BS s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen

2.434,87  2.191,38  z DDV

Z odstranjevalcem plevela ERCO EWB-70BS zanesljivo odstranimo plevel in drugo umazanijo z robnikov ali tlakovanih površin, brez dodatne termične ali kemične obdelave. Krtača premera 70 cm ima nameščenih 8 preprosto zamenljivih in nastavljivih žičnatih pletenic in sistem za hitro zamenjavo brez uporabe orodja. Idealen je za čiščenje robov na obeh straneh – možen pomik krtače. Vgrajen ima kakovosten Briggs & Stratton 5,5 kW motor, ki je tišji in izredno vzdržljiv. Idealen za velike površine in za zelo pogosto uporabo.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Z odstranjevalcem plevela ERCO EWB-70BS zanesljivo odstranimo plevel in drugo umazanijo z robnikov ali tlakovanih površin, brez dodatne termične ali kemične obdelave. Krtača premera 70 cm ima nameščenih 8 preprosto zamenljivih in nastavljivih žičnatih pletenic in sistem za hitro zamenjavo brez uporabe orodja. Idealen je za čiščenje robov na obeh straneh - možen pomik krtače. Vgrajen ima kakovosten Briggs & Stratton 5,5 kW motor, ki je tišji in izredno vzdržljiv. Idealen za velike površine in za zelo pogosto uporabo.

V zadnjem delu ima nameščena preprosto vodljiva, napihljiva, velika kolesa.

Kot opcija je na voljo snemljiva zaščita na levi strani (EWB-SLS-70BS) in podporno kolo (EWB-STR-70BS), ki zmanjša obrabo ščetin na ravni površini.

Proizveden v Nemčiji.

Teža 86 kg
Dimenzije 155 x 77 x 124 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-70BS s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

EWB-35HO-03 EWB-70BS
Proizvajalec motorja in tip: Bencinski, Honda Bencinski, Briggs & Stratton 950 E
Moč motorja pri 3000 1/min (W): 3,3 5,5
Premer krtače (cm): 37 70
Nastavljiv ročaj: NE DA
Pogonska enota: NE NE
Teža (kg): 48 79
Dimenzije DxŠxV (cm): 164 x 60 x 105 225 x 70 x 100
Glasnost (dB/(A)): 95 97
Vibracije (m/s2): 6,8 5,3

Prospekti:

Popolna varnost

Polna zaščita okoli ščetke preprečuje navarno “metanje” kamenja in posledično poškodbo predmetov ali oseb okoli delovišča, zaradi česar so stroji izjemno varni.

_Popolna zaščita

Hitra in preprosta nastavitev ali zemenjava obrabljenih ščetin

S sistemom “quick-change” obrabljene ščetine zamenjate hitro in brez vijačenja. Prav tako lahko dolžino posamezne ščetine prilagodite tipu površine.

_preprosto zamenljive ščetine

Robusten zložljiv in nastavljiv ročaj

Pri transportu stroja lahko ročaj preprosto zložite, tako da ga odvijete s pomočjo zvezdičnih vijakov, prav tako lahko stroj prilagodite upravljalcu in prostoru, kjer odstranjujete plevel.

_nastavljiv ročaj

Robusten in priročen

Zgornji del zaščitne komponente pri novem modelu 70BS je izdelan iz kovine, zaradi česar je izjemno trpežen in stabilen.

_robustna izdelava

Dvižna zaščita

Ob krtačenju robov preprosto dvignemo levi del zaščite in se s ščetko približamo roba. Dvignjena zaščita nam omogoča pogled na ščetko, zaradi česar je upravljanje preprostejše in natančnejše.

_Hiter vpogled ščetke

O proizvajalcu

Podjetje ECHO Motorgeräte je bilo ustanovljeno pred 30 leti v Metzingenu v Nemčiji. Proizvajajo polprofesionalne in profesionalne izdelke za urejanje okolice. V prodajnem programu imajo motorne žage, raznovrstne kosilnice, škarje za obrezovanje žive meje, sesalnike in puhalnike listja, pometalne stroje, drobilnike itd.

V podjetju so osredotočeni na zagotavljanje visoke kakovosti in razvijanju novosti na obstoječih in novih izdelkih. So inovatorji na področju vrtne tehnike, saj so prvi razvili sistem iSi -Start, ki zagotavlja preprostejši zagon manjših motorjev, prvi prenosni sesalnik listja, so pa prav tako inovatorji na področju razvijanje sistemov, ki zagotavljajo tišje delovanje in manjše oddajanje hrupa v okolje pri tovrstnih strojih.