Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-35HO-03 s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen

Šifra: ERCOEWB-35HO-03
Kategorija:

Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-35HO-03 s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen

1.673,70  1.506,33  z DDV

Z odstranjevalcem plevela ERCO zanesljivo odstranimo plevel in drugo umazanijo z robnikov ali tlakovanih površin, brez dodatne termične ali kemične obdelave. Krtača premera 37 cm ima nameščenih 6 žičnatih pletenic in sistem za hitro zamenjavo brez uporabe orodja. Idealen je za čiščenje robov na obeh straneh. Vgrajen ima kakovosten Hondin 3,3 kW motor, ki je tišji in izredno vzdržljiv. Opremljen je s priročnim ročajem za enostavno nalaganje na prikolico ali v kombi. Za odstranejvanje plevela po bolj občutljivih površinah je na voljo Rilsan plastična krtača.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Z odstranjevalcem plevela ERCO zanesljivo odstranimo plevel in drugo umazanijo z robnikov ali tlakovanih površin, brez dodatne termične ali kemične obdelave. Krtača premera 37 cm ima nameščenih 6 žičnatih pletenic in sistem za hitro zamenjavo brez uporabe orodja. Idealen je za čiščenje robov na obeh straneh. Vgrajen ima kakovosten Hondin 3,3 kW motor, ki je tišji in izredno vzdržljiv. Opremljen je s priročnim ročajem za enostavno nalaganje na prikolico ali v kombi.

Za odstranjevanje plevela po bolj občutljivih površinah je kot dodatna opcija na voljo Rilsan plastična krtača. Kot opcija za čiščenje po večjih ravnih površinah je na voljo tudi nastavljivo podporno kolo (EWB-STR-35HO-03), ki zmanjša obrabo ščetin.

Proizveden v Nemčiji.

Teža 86 kg
Dimenzije 155 x 77 x 124 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-35HO-03 s tlakovca ali robnikov – bencinski profesionalen”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

EWB-35HO-03 EWB-70BS
Proizvajalec motorja in tip: Bencinski, Honda Bencinski, Briggs & Stratton 950 E
Moč motorja pri 3000 1/min (W): 3,3 5,5
Premer krtače (cm): 37 70
Nastavljiv ročaj: NE DA
Pogonska enota: NE NE
Teža (kg): 48 79
Dimenzije DxŠxV (cm): 164 x 60 x 105 225 x 70 x 100
Glasnost (dB/(A)): 95 97
Vibracije (m/s2): 6,8 5,3

Prospekti:

Preprosta nastavitev naklona

Z novim sistemom za nastavljanje naklona se ščetka zmeraj idealno prilega tlom in doseže vsak rob. Naklon se spreminja s preprostim potegom ročice.

_Preprosta nastavitev naklona

Popolna varnost

Polna zaščita okoli ščetke preprečuje navarno “metanje” kamenja in posledično poškodbo predmetov ali oseb okoli delovišča, zaradi česar so stroji izjemno varni.

_Popolna zaščita

Velika zadnja kolesa

Velika zadnja kolesa zagotavljajo optimalno manevriranje med obdelavo površin.

_Velika kolesa

Kvaliteten Hondin motor

Vgrajen ima kvaliteten Hondin GCV 160 motor, ki oddaja zmeren zvok ob izjemni moči ter zagotavlja zaradi vgrajenega avtomatskega dekompresijskega sistema preprost zagon. Odlikuje ga nizka poraba goriva in olja.

_Kvaliteten Hondin motor

Hitra in preprosta zemenjava obrabljenih ščetin

S sistemom “quick-change” obrabljene ščetine zamenjate hitro in brez vijačenja.

_Sistem za hitro zamnjavo scetke

Robusten zložljiv ročaj

Pri transportu stroja lahko ročaj preprosto zložite, tako da ga odvijete s pomočjo zvezdičnih vijakov.

_Zložljiv ročaj

Robusten in priročen

Zgornji del zaščitne komponente pri novem modelu 03 je izdelan iz kovine, zaradi česar je izjemno trpežen in stabilen. S pomočjo nameščenega ročaja stroj lažje naložite v kombi ali na prikolico in ga zanj fiksirate.

_Robustna in kvalitetna izdelava

Dvižna zaščita

Ob krtačenju robov preprosto dvignemo levi del zaščite in se s ščetko približamo roba. Dvignjena zaščita nam omogoča pogled na ščetko, zaradi česar je upravljanje preprostejše in natančnejše.

_Hiter vpogled ščetke

O proizvajalcu

Podjetje ECHO Motorgeräte je bilo ustanovljeno pred 30 leti v Metzingenu v Nemčiji. Proizvajajo polprofesionalne in profesionalne izdelke za urejanje okolice. V prodajnem programu imajo motorne žage, raznovrstne kosilnice, škarje za obrezovanje žive meje, sesalnike in puhalnike listja, pometalne stroje, drobilnike itd.

V podjetju so osredotočeni na zagotavljanje visoke kakovosti in razvijanju novosti na obstoječih in novih izdelkih. So inovatorji na področju vrtne tehnike, saj so prvi razvili sistem iSi -Start, ki zagotavlja preprostejši zagon manjših motorjev, prvi prenosni sesalnik listja, so pa prav tako inovatorji na področju razvijanje sistemov, ki zagotavljajo tišje delovanje in manjše oddajanje hrupa v okolje pri tovrstnih strojih.

ERCO EWB-35HO-03 plastične ščetine
Disk s sintetičnimi ščetinami za stroj za odstranjevanje plevela ERCO EWB-35HO-03
95,79  z DDV