ČISTILO NEGOVALNO LORITO COMBIDUR 1 L ZA ROČNO IN STROJNO ČIŠČENJE

ČISTILO NEGOVALNO LORITO COMBIDUR 1 L ZA ROČNO IN STROJNO ČIŠČENJE

5,62  z DDV

Nova generacija čistil za ročno čiščenje z mopi in strojno čiščenje s kombiniranimi čistilnimi stroji – čistilnimi avtomati, ki zagotavljajo temeljito čiščenje, dodana sredstva pa zagotavljajo negovan videz tal s sijajem. Temeljito čisti in neguje s površinsko aktivnimi snovmi in alkoholom. Ustvari zaščitni sloj, ki je vodoodporen, deluje antistatično ne drsi in se lahko polira.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Nova generacija čistil za ročno čiščenje z mopi in strojno čiščenje s kombiniranimi čistilnimi stroji - čistilnimi avtomati, ki zagotavljajo temeljito čiščenje, dodana sredstva pa zagotavljajo negovan videz tal s sijajem. Temeljito čisti in neguje s površinsko aktivnimi snovmi in alkoholom. Ustvari zaščitni sloj, ki je vodoodporen, deluje antistatično ne drsi in se lahko polira.

Idealno je za ročno čiščenje in vzdrževanje vseh vrst vodoodpornih tal (PVC, linolej, premazan parket, naravni in umetni kamen, guma, epoksi ...), z veliko frekvenco uporabe. Na začetku uporabe čistite s koncentracijo 1:200, da se ustvari zaščitni sloj nato lahko koncentracijo zmanjšate na 1:800. Primerno je tudi za čiščenje in nego premazanih tal, saj dodane sestavine negujejo in ščitijo premaz.

Idealen je za uporabo v športnih dvoranah (odstrani tudi smolo), šolah, vrtcih, občinah, zdravstvenih domovih, bolnišnicah, kulturnih domovih, domovih za ostarele ...

Primernost: za ročno in strojno čiščenje
pH vrednost: 10
Doziranje: 12,5 - 50 ml / 10 l vode
Pakiranje: plastenka z dozirnikom 1 l

Informacije Combidur

Navodila in varnostni listi:

  • /
volumen

1 liter

način uporabe

Ročno čiščenje in uporaba, Strojno čiščenje in uporaba

pogostost čiščenja

Dnevno – vzdrževalno čiščenje, Generalno čiščenje

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ČISTILO NEGOVALNO LORITO COMBIDUR 1 L ZA ROČNO IN STROJNO ČIŠČENJE”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.