ČISTILO NEGOVALNO LORITO AUTODUR 214 10 L ZA STROJNO ČIŠČENJE

ČISTILO NEGOVALNO LORITO AUTODUR 214 10 L ZA STROJNO ČIŠČENJE

52,59  z DDV

Nova generacija čistil za strojno čiščenje s kombiniranimi čistilnimi stroji – čistilnimi avtomati, ki zagotavljajo temeljito čiščenje, dodana sredstva pa zagotavljajo negovan videz tal s sijajem. Temeljito čisti in neguje s površinsko aktivnimi snovmi in alkoholom. Ustvari zaščitni sloj, ki je vodoodporen, deluje antistatično ne drsi in se lahko polira. NEGUJE VITALNE DELE ČISTILNEGA STROJA.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Nova generacija čistil za strojno čiščenje s kombiniranimi čistilnimi stroji - čistilnimi avtomati, ki zagotavljajo temeljito čiščenje, dodana sredstva pa zagotavljajo negovan videz tal s sijajem. Temeljito čisti in neguje s površinsko aktivnimi snovmi in alkoholom. Ustvari zaščitni sloj, ki je vodoodporen, deluje antistatično ne drsi in se lahko polira.

Idealno je za strojno čiščenje in vzdrževanje vseh vrst vodoodpornih tal (PVC, linolej, premazan parket, naravni in umetni kamen, guma, epoksi ...), z veliko frekvenco uporabe. Na začetku uporabe čistite s koncentracijo 1:50, da se ustvari zaščitni sloj nato lahko koncentracijo zmanjšate na 1:200. Primerno je tudi za strojno čiščenje in nego premazanih tal - posebej učinkovito ob čiščenju z mehkejšimi čistilnimi filci.

Idealen je za uporabo v športnih dvoranah (odstrani tudi smolo), šolah, vrtcih, občinah, zdravstvenih domovih, bolnišnicah, kulturnih domovih, domovih za ostarele ...

Primernost: za strojno čiščenje
pH vrednost: 9
Doziranje: 50 - 200 ml / 10 l vode
Pakiranje: kanister 10 l

Informacije Autodur

Navodila in varnostni listi:

volumen

10 litrov

način uporabe

Strojno čiščenje in uporaba

pogostost čiščenja

Dnevno – vzdrževalno čiščenje, Generalno čiščenje

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ČISTILO NEGOVALNO LORITO AUTODUR 214 10 L ZA STROJNO ČIŠČENJE”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.