Komplet sesalni BEAM Electrolux ALLIANCE 9 m za centralni sesalni sistem

Komplet sesalni BEAM Electrolux ALLIANCE 9 m za centralni sesalni sistem

308,25  z DDV

Sesalni komplet BEAM Electrolux Alliance je kvalitetno narejen trpežen sesalni komplet z vgrajenim edinstvenim vtičnikom, ki omogoča dvosmerno komunikacij med sesalniki Alliance in sesalnim kompletom.

Odlikuje ga:

 • edinstvena dvosmerna komunikacija
 • lahka in trpežna “Crush Proof” gibljiva cev
 • eliten dizajn
 • ergonomska oblika
 • priročnost
Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Mnenja (0)

Sesalni komplet Alliance sestavlja:

 • lahka in trpežna gibljiva cev dolžine 9 m z ročajem
 • lahka aluminijasta teleskopska cev dvojni D - manj slišen pretok zraka
 • dvonamenska talna šoba za sesanje trdih in tekstilnih tal
 • 3v1 nastavek
 • kovinsko obešalo za cev z držalom za krtačo
 • adapter dvojni-D v okroglo standardnega premera za centralne sesalne sisteme - 32 mm

Edinstvena dvosmerna komunikacija
V ročaju sesalne cevi je vgrajen Alliance vmesnik, ki omogoča dvosmerno komunikacijo med sesalnikom in gibljivo cevjo, kar v praksi pomeni, da lahko sesalnik na ročaju cevi vklopite/izklopite in regulirate moč sesanja, obenem pa sesalnik v primeru polnosti posode ali nepravilnega delovanja pošlje opozorilo na ročaj sesalne cevi - lučka na ročaju začne utripati rdeče. Pravočasno opozorilo in ukrepanje lahko namreč prepreči poškodbe na sesalniku ali sistemu.

Gibljiva cev - lažja in trpežnejša kot kadarkoli prej
Gibljiva cev je izjemno trpežna "Crush Proof" in obenem izjemno lahka. Celoten komplet je veliko lažji kot večina kvalitetnih klasičnih sesalnikov.

Edinstven dvojni-D priključek za nastavke in teleskop ter popolna zrakotesnost zagotavljata tišje delovanje in večjo učinkovitost sistema, obenem pa je centralni sesalnik nameščen ločeno od bivalnih prostorov (v garaži ali kleti) in je zato vse kar slišite med sesanjem le tih pretok zraka skozi cev.

Z BEAM Alliance sesalnim kompletom je čiščenje preprosto opravilo in ne naporna, izčrpajoča vadba in prestavljanje pohištva. Lahka cev in ergonomično oblikovani dodatki vam omogočajo preprost prehod med ovirami, prostori, etažami in čiščenje težje dosegljivih kotičkov, saj za sabo ni potrebno vleči in prenašati težkega sesalnika.

Alergologi velikokrat priporočijo uporabo centralnega sesalnega sistema BEAM, saj odstranijo iz vašega doma vso umazanijo, tudi najdrobnejše alergene delce. Raziskave so pokazale, da z uporabo centralnega sesalnega sistema BEAM izboljšamo kvaliteto zraka v bivalnih prostorih, s čimer pa znatno zmanjšamo možnost pojava alergijskih simptomov. Zaradi alergenov, katerim smo izpostavljeni v zaprtih prostorih, je astmi podvrženih več kot 20 % Evropejcev.

Pri klasičnem sesalniku se posesan zrak z mikrodelci vrača nazaj v prostor in razpiha še neposesan prah. Z BEAM Alliance sistemom pa odstranite 100 % sprijetih delcev, prahu, pršic, cvetnega prahu in živalskega prhljaja ter obenem osvežite bivalni prostor. Investicija v centralni sesalnik se vsekakor izplača, saj imajo centralni sesalniki veliko daljšo garancijsko in življenjsko dobo, obenem pa ni potrebno kupovati dragih in nadležnih vrečk ter filtrov.

Primeren le za sesalnike BEAM Electrolux Alliance. Poglejte tudi BEAM Electrolux Alliance PROSPEKT 2xA3 in BEAM Electrolux Alliance PROSPEKT 12xA4.

Več o vgradnji, delovanju, uporabi in prednostih centralnega sesalnega sistema si lahko preberete na uradni strani BEAM Electrolux Slovenija.

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet sesalni BEAM Electrolux ALLIANCE 9 m za centralni sesalni sistem”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

O proizvajalcu

Podjetje BEAM je že več kot 60 let vodilno in največje podjetje na področju centralnih sesalnih sistemov. Že 60 let so vodilni v razvoju najnaprednejših tehnologij na področju centralnih sesalnih sistemov in so danes prisotni v že več kot 50-ih državah po celem svetu.

DODATNO NA VOLJO ZA KOMPLET
Ščetka turbo talna Alliance_
Krtača globinska BEAM Electrolux ALLIANCE – ERGOGRIP velika
97,05  z DDV
Ščetka turbo Electrolux za sedežne preklopna
Krtača globinska BEAM Electrolux za sedežne preklopna ZE060
36,08  z DDV
Akcija! Ščetka s ščetinami BEAM Electrolux Alliance
Krtača s ščetinami BEAM Eelectrolux ALLIANCE – ERGOGRIP za trda tla
28,54  25,69  z DDV
Komplet mini nastavkov MiniVac za centralni sesalni sistem
Mini nastavki GV MiniVac komplet za centralni sesalni sistem
14,55  z DDV
Nastavek ozki 65 cm GV za centralni sesalni sistem D32 mm
12,25  z DDV
Nastavek ozki 90 cm BEAM Electrolux
Nastavek ozki BEAM Electrolux 90 cm za centralni sesalni sistem D32 mm
29,34  z DDV