Sesalnik SEBO AUTOMATIC X7 BOOST globinski

Sesalnik SEBO AUTOMATIC X7 BOOST globinski

536,10  z DDV

Nova generacija SEBO sesalnikov iz družine Automatic X s sedaj še zmogljivejšim in varčnejšim motorjem ter osveženim izgledom. Idealen je za vse uporabnike z domačimi živalmi (psmi in mačkami) ter za vse ljudi, ki imajo občutljivejša dihala, bolehajo za astmo in alergijami. Primeren je za vse tipe trdih tal, pravi mojster pa je za vse tekstilne površine.

Odlikujejo ga:

 • edinstven Flor Sensor sistem
 • S-Class filtracija – najvišji filtracijski razred
 • tiho delovanje
 • prijaznost uporabniku
 • trpežnost
 • BOOST funkcija
Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Mnenja (0)

Nova generacija SEBO sesalnikov iz družine Automatic X s sedaj še zmogljivejšim in varčnejšim motorjem ter osveženim izgledom. SEBO Automatic X 7 Boost je nadomestil zelo dobro poznana modela X1 in X4, ki sta na slovenskem trgu prisotna že poltretje desetletje. Globinski sesalnik z avtomatsko nastavljivo višino globinske glave. Sam zazna tip tal in prilagodi višino glave. V celoti je še zmeraj izdelan  v Nemčiji iz najkvalitetnejših komponent.

Nova Boost različica je še učinkovitejša na tekstilnih površinah. Sesalnik je izjemno varčen in zmogljiv ter kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Idealen je za vse uporabnike, ki imajo domače živali ter za vse ljudi, ki imajo astmo ali alergije, saj ga odlikuje izjemno zanesljiva in učinkovita S-Class filtracija.

Odlikujejo ga:

 • edinstven Flor Sensor sistem - avtomatska nastavitev višina glave
 • S-Class filtracija - najvišji filtracijski razred
 • tiho delovanje
 • prijaznost uporabniku
 • trpežnost
 • BOOST funkcija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sesalnik SEBO AUTOMATIC X7 BOOST globinski”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SEBO Automatic X4 SEBO Automatic X7 Boost
Delovna širina: 31 cm 31 cm
Teža: 7,4 kg  7,2 kg
Prostornina vrečke 5,3 – večplastna  5,3 – večplastna
Dolžina kabla: 12 m  13 m
Moč: 1.100 W  890 W + BOOST
Glasnost 81 dB  79 dB

Povezave do prospektov z dodatnimi informacijami:

Avtomatska nastavitev višine globinske glave in zagotovi optimalno višino na vsaki površini in posledično izjemne rezultate sesanja.
S pomočjo vgrajenega senzorja, ki regulira višino globinske glave, je zagotovljen konstanten optimalen stik med ščetko in tlemi ter tako maksimalna čistoča ne glede na tip tal, ki ga sesate. V zadnjem delu za krtačo je prav tako nameščena gumijasta šoba, ki usmeri tudi najfinejše delce, ki se izločijo ob krtačenju površine, v sesalni tok.

SEBO Automatic X7 Boost glava

Patentirana trda cev z ročajem in raztegljivo gibljivo cevjo – zmeraj v pripravljenosti, takoj v uporabi.
S snemljivo trdo cevjo z ročajem in raztegljivo gibljivo cevjo boste dosegli robove in težje dostopne predele, ki so s sesalnikom nedosegljivi, tudi do 2,6 m od sesalnika. Idealno za sesanje stopnic, stropov … Po končanem sesanju in namestitvi na sesalnik se gibljiva cev avtomatsko pospravi v trdo cev.

SEBO Automatic X4 uporaba

Avtomatska postavitev filtirne vrečke – prah ujet za zmeraj.
Ko opozorilna lučka signalizira polnost vrečke, je vrečko potrebno zamenjati. S priloženim praktičnim pokrovčkom vrečko zapremo in s tem preprečimo, da bi pri odstranjevanju fini prah izhajal iz nje. Novo vrečko preprosto namestimo na držalo, ob zapiranju pokrova pa avtomatski mehanizem prilagodi pozicijo vrečke, tako da je vrečka zatesnjena na sesalni kanal. V primeru, da v sesalniku ni vrečke ali mikrofiltra oz. bo kateri izmed njiju nepravilno nameščen, glavnega pokrova ni mogoče zapreti.

EBO Automatic X4 S-Class filtracija

Sesanje pod pohištvom – vitek, prilagodljiv in lahek.
SEBO Automatic X4 ohranja svojo maksimalno moč in funkcionalnosti tudi ko je popolnoma v vodoravnem položaju. Ker v vodoravnem položaju meri v višino le 14 cm lahko posesate prah tudi izpod sedežne garniture in ostalega pohištva. Sploščenega pa ga lahko v navpičnem položaju shranite v omaro ali ob omaro in zasede le malo prostora. Zaradi edinstvene zasnove, je ob uporabi izjemno lahek – teža, ki jo občutimo na roki je le 0,5 kg – saj ima vse najtežje dele nameščene v globinski glavi, teža katere pa poskrbi za optimalen pritisk tudi na zahtevnejših površinah.

SEBO Automatic X4_uporaba 1

Pribor – zmeraj na dosegu roke.
Široki nastavek za oblazinjeno pohištvo in ozki nastavek sta nameščena na hrbtni strani sesalnika in zmeraj v pripravljenosti za namestitev na trdo cev ali neposredno na gibljivo cev.

SEBO Automatic X4 zadnja

O proizvajalcu

SEBO Stein & Co proizvaja že več kot 30 let kvalitetne globinske sesalnike za za profesionalno čiščenje. Ideje in izdelki so še zmeraj “Made in Germany”, kar pomeni, da je celotna proizvodnja in razvoj še zmeraj pozicionirana v Velbertu v Nemčiji. Zadovoljni kupci SEBO sesalnikov sesajo tla po celem svetu, saj je SEBO več kot 4.000.000 prodanimi globinskimi sesalniki številka 1 za profesionalno nego preprog in ostalih tekstilnih talnih oblog na svetu.

Cev gibljiva SEBO X1 – X4 – X7 in XP vsi modeli PODALJŠEK raztegljiv iz 1,8 v 2,8 m
46,14  z DDV
Podaljšek trde cevi SEBO X, XP 1084dg
Cev trda SEBO X – XP PODALJŠEK 490 mm temno siva
10,98  z DDV
Držalo za nastavek sprednje SEBO X 5460GS
DRŽALO SEBO ZA NASTAVKE X, XP SPREDNJE
3,89  z DDV
Filter motorni izpušni sebo X7 - XP10 - XP20 - XP30
Filter motorni izpušni SEBO Automatic X7 – XP10 – XP20 – XP30
20,57  z DDV
Akcija! Šoba globinska turbo SEBO 6179ER
KRTAČA GLOBINSKA SEBO MANJŠA ZA SEDEŽNE
62,22  49,78  z DDV
VALJ KRTAČNI SEBO X1-X4, XP1, DART 1
49,36  z DDV
Vrečka filtrirna SEBO X-370-470 ULTRA BAG MICRO BOX 8/1
24,37  z DDV