Ekstrakcijski in čistilni stroj SANTOEMMA Powerful

Ekstrakcijski in čistilni stroj SANTOEMMA Powerful

8.491,91  6.369,08  z DDV

Powerful je robusten, kvaliteten in izjemno tih ekstrakcijski in čistilni stroj idealen za globinsko čiščenje tekstilnih talnih površin ter ribanje in sušenje trdih talnih površin z avtomatskim pomikom. Primeren je za vse uporabnike, ki ga potrebujejo za vzdrževalno in globinsko čiščenje tekstilnih površin in obenem ribanje ter sušenje trdih talnih površin – en stroj za vse površine.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Dodatne informacije

Powerful je čistilni stroj z nastavljivim  avtomatskim pomikom za globinsko čiščenje tekstilnih površin in trdih talnih površin opere, skrtači in posuši pas tekstilne površine v širini 50 cm v eni potezi, kar znese v eni uri tudi do 600 m2. Trostopenjski motor z velikim podtlakom zagotavlja odlično čiščenje tako tekstilnih, kot tudi trdih talnih površin. Stroji so izjemno tihi in oddajajo glasnost le 60 decibelov in se lahko uporablja tudi v prostorih kjer je zaželjen ali zahtevan nižji nivo hrupa. Omogoča pa nastavitev pritiska krtač in ekstakcijske šobe glede na tip tekstilne površine. Pretok delovne raztopine se lahko nastavi za vzdrževalno dnevno čiščenje ali generalno globinsko čiščenje.

Kot opcija je na voljo tudi grelnik za ogrevanje vode HT1800. Nanj je možno namestiti tudi patentiran SMARTKIT system, ki omogoča avtomatsko doziranje čistila, lažje izpiranje in predčiščenje. Namestite pa lahko tudi sesalno šobo SQ720E in ga pretvorite v učinkovit čistilni stroj. Krtača zribat površino, sesalna šoba pa posesa umazanijo in posuši trda tla. Za čiščenje izjemno trdovratne umazanije s trdih tal je na voljo tudi krtača za ribanje trdih tal..

Prava izbira za vse profesionalce:

 • velik podtlak - boljše sušenje
 • kvalitetne in robustne izdelave
 • preprosta in lahka uporaba
 • omogoča tudi kvalitetno čiščenje trdih tal

Ekstrakcijski avtomati so zasnovani, tako da sistem za čiščenje nameščen pod ohišjem stroja, upravljalec pa jih pomika vzvratno ali naprej (odvisno od modela). Zaradi večje delovne širine in praviloma večjih rezervoarjev je z njimi možno očistiti večje površine v enakem času. Nekateri so zasnovani, tako da omogočajo priklop manjše šobe in/ali so primerni tudi za čiščenje (s funkcijo ribanja ali le izpiranje) trdih površin.
Powerful_Carpet2_EN

Ekstraktorju je priložena sledeča oprema:

Prednosti ekstraktorja Santoemma Powerful

Na voljo je tudi veliko dodatne opreme in namenskega pribora:

 • manjša šoba za sedežne in dvignjene površine
 • ekstrakcijska talna šoba
 • sesalna šoba za trda tla

 

Serijo posebne opreme je možno namestiti na vse ekstraktorje Santoemma. Da bi dosegli optimalne rezultate čiščenje je potrebno zagotoviti najučinkovitejšo kombinacijo glavnih faktorjev pri tovrstnem čiščenju – temperatura, kemijsko delovanje čistila, mehansko delovanje ščetk, sesalno moč in pa seveda čas. Ko dodamo zmogljivim ekstraktorjem Santoemma še prave dodatke, ki skupaj s strojem združujejo kombinacijo vseh zgoraj naštetih faktorjev, dobimo kot rezultat izjemne, neprimerljive rezultate čiščenja.

 • INSTANT GRELNIK HT1800 je na voljo kot opcija in ga je možno namestiti na Santoemm-ine ekstraktorje Sabrina-Maxi, Serena-Silent, Grace, Charis, Elite-Silent, Powerful in omogoča čiščenje z vročo vodo. Poseben sistem omogoča čiščenje z vročo vodo takoj ob vklopu ekstraktorja in ni potrebno dolgo čakati, da se voda ogreje kot pri nekaterih grelnih sistemih na trgu.
 • SMARTKIT je patentiran sistem  razvit pri Santoemmi, na voljo za ekstraktorje z gibljivo cevjo in ekstrakcijske avtomate Sabrina-Maxi, Serena-Silent, Grace, GraceHP, Charis, Elite-Silent, Powerful in Elite-Battery,ki zagotavlja mnoge prednosti pri ekstrakcijskem čiščenju.
  SMARTKIT zagotavlja avtomatsko doziranje čistila, tako da zmeraj čistite s pravilno koncentracijo čistila, obenem pa se izognete izgubi nepotrebnega časa, ki ga redčenje zahteva in zapletov, ki se pri redčenju lahko pojavijo. Prav tako lahko s posebno cevjo in pršilko uporabite ta sistem za predhodno koncentrirano čiščenje t.i. ¨Carpet pre-spraying¨ sistem.
  Ker čistilo ni že predhodno pomešano z vodo, nam ta sistem olajša tudi izpiranje tekstila le z vodo, saj lahko dozator za čistilo izklopimo in pršimo le z vodo. Pri izpiranju odstranimo ostanek odvečnega čistila, do katerega lahko pride predvsem če pri čiščenju uporabimo sistem predčiščenja ¨Carpet prespraying¨.
  Omogoča pa tudi preprost preklop med vzdrževalnim čiščenjem z tekočine in generalnim globinskim čiščenjem z več tekočine.

 

CARPET Powerful_english - OMEGA

Tehnične karakteristike in primerjalna tabela CARPET linije - ekstrakcijski in čistilni stroji

proizvajalec

Čistilo za madeže Fleckenentferner L
Čistilo LORITO FLECKENENTFERNER L 750 ML s pršilko za s topili topne madeže
10,13  z DDV
Čistilo za tekstilne površine Respex
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 1 L za globinsko čiščenje tekstila
11,09  z DDV
Čistilo za ekstrakcijo RESPEX
Čistilo za ekstrakcijo LORITO RESPEX 265 10 L za globinsko čiščenje tekstila
80,56  z DDV
Čistilo za čiščenje madežev Preclean
Čistilo za predčiščenje tekstila LORITO PRECLEAN 1L
8,73  z DDV
Akcija!
Čistilo za šamponiranje tekstilnih površin TESCHA 255 10L
70,16  63,15  z DDV