Šoba talna fiksna za mokro sesanje FI38 SOTECO AMSTERDAM – TOPPER – NEVADA – PONY – CALIFORNIA – RIO

Šoba talna fiksna za mokro sesanje FI38 SOTECO AMSTERDAM – TOPPER – NEVADA – PONY – CALIFORNIA – RIO

280,49  190,32  z DDV

Kovinska fiksna šoba se namesti na voziček SOTECO-vih sesalnikov in ekstraktorjev. S tem ko sesalnik na vozičku potiskate po prostoru sesate tekočine v širini 60 cm. Ko zaključite preprosto cev od fiksne šobe iztaknete, šobo dvignete in priključite sesalno cev in posesate še po dvignjenih površinah in po robovih s sesalniku priloženim priborom.

Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Mnenja (0)

Šoba je nastavljiva po višini, tako da se gumici zmeraj optimalno prilegata tlom, ko ni v uporabi pa jo preprosto dvignete in uporabite sesalni komplet. S Topper-jema 429 Flowmix in 440 je idealna za generalna čiščenja večjih objektov v šolah, vrtcih, bolnišnicah, zdravstvenih domovih in povsod kjer se generalno čistijo ali odstranjujejo premazi-

Primerna za sesalnike in ekstraktorje na vozičku IPC SOTECO Topper, Amsterdam, Nevada, MEC, Californija, Job, Pony, Rio, Base, Pulsar, Free in ostale, ki omogočajo namestitev šobe na voziček sesalnika in omogočajo priklop sesalne cevi premera 38 ali 50 mm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Šoba talna fiksna za mokro sesanje FI38 SOTECO AMSTERDAM – TOPPER – NEVADA – PONY – CALIFORNIA – RIO”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.