Sesalnik za listje in odpadke ECHO ERCO ES-620 bencinski – avtomatski pomik 1 prestava

Šifra: ERCOES-620
Kategorija:

Sesalnik za listje in odpadke ECHO ERCO ES-620 bencinski – avtomatski pomik 1 prestava

2.455,38  2.395,00  z DDV

Profesionalni sesalnik listja in odpadkov s pomikom naprej – 1 prestava, idealen za hišnike in lastnike večjih posesti. Z njim z lahkoto in hitro posesate poti, parkirišča, in ostale predele polne listja. Vgrajen ima varčen in tih Hondin motor, ki zagotavlja odlično sesanje. Je ugodnejša in dobra alternativa za zmogljivejše modele ES-640 do ES-660 serije z avtomatskim pomikom s prestavami.

Primeren za sesanje listja na trdih površinah in travi v okolici hiš, podjetij, šol, domov za ostarele, bolnišnic, vrtcov, zdravstvenih domov, urbanih naselij, parkov ipd.

Zaloga: na zalogi pri dobavitelju - predvidena dobava 5 - 20 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Mnenja (0)

Vzdrževalci, hišniki in lastniki večjih posesti se zavedajo težav, ki jih lahko povzroči večja količina odpadlega listja v jeseni, ki se nabira na cestah, poteh, parkiriščih ipd. Listje lahko povzroči nemalo nevšečnosti, saj na površini pušča pigment, še pomembnejši razlog za odstranitev pa je varnost, saj ko se listje navlaži, začne drseti. Listja se lahko rešimo tudi s puhalniki, vendar pa le ti niso primerni za vse površine in vsa okolja, saj dvignejo veliko prahu in listje le prestavijo.

Listje in ostali odpad posesa in zdrobi, zaradi česar je velika vreča nameščena za sesalnikom veliko bolje izkoriščena. Omogoča možnost namestitve dodatne opreme in pribora.

Sesalniku je priložena široka fiksna šoba z delovno širino 75 cm, ki omogoča brezstopenjsko nastavitev višine, ostala oprema se dokupi ločeno (vreča za zmlete odpadke, sesalna cev z ročajem itd.).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sesalnik za listje in odpadke ECHO ERCO ES-620 bencinski – avtomatski pomik 1 prestava”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ES-610 ES-620 ES-640PIA
Motor: Bencinski, Honda Bencinski, Honda Bencinski, Honda
Prostornina rezervoarja za gorivo (l): 3,1 3,1 3,1
Maksimalna glasnost dB(A): 102 102 92
Vibracije (m/s²): 3,6 3,6 3,6
Pretok zraka (m³/h): 3.160 3.160 3.270
Pomik: brez avtomatski, 1 prestava avtomatski, 7 prestav
Moč pri 3.600 l/min 3,6 kW (4,8 PS) 3,6 kW (4,8 PS) 3,6 kW (4,8 PS)
Teža (kg): 79 89 99
Dimenzije (cm) : 167 x 66 x 100 167 x 72 x 105 167 x 78 x 105

Avtomatski pomik za upravljanje brez napora – 1 prestava

Avtomatski pomik je izjemnega pomena, saj nam olajša upravljanje na neravnem ali razmočenem terenu. Izjemno priročen pa je prav tako, ko je vreča že zelo polna in težka.

Ročica za pomik ECHO ERCO ES-330HO-02

Višinsko nastavljiva šoba s kovinsko zaščito

Na robovih sesalne šobe je nameščena kovinska zaščita, ki preprečuje poškodbe šobe ob trku z ovirami. Šoba je prav tako višinsko nastavljiva (višino nastavite s pomočjo ročice), glede na tip površine in količino listja ali smeti.

ECHO ERCO zaščita na sesalni šobi

Velike vreče za zmlet odpad

Na stroj se namesti velika vreča za zmlete odpadke. Na voljo so različni modeli – zapiranje na zadrgo ali sponke, sesanje suhega ali mokrega odpada, tipa odpada ipd. Ker se listje zmleje zasede v vreči bistveno manj prostora in omogoča boljši izkoristek.

ECHO ERCO različne vreče

Sesanje s sesalno cevjo z ročajem ali sesalno šobo

Namesto sesalne šobe lahko na sesalnik priklopite sesalno cev z držalom dolžine 3 m, s katero posesate tudi težje dostopne predele. Po potrebi se lahko gibljiva cev dodatno podaljša za 3 metre.

ECHO ERCO daljša cev

Stranska krtača

Na stroj je možno namestiti tudi stransko krtačo s PPL ščetinami, ki umazanijo skrtači od robov proti sesalni šobi.

ECHO ERCO OPCIJA stranska krtača

O proizvajalcu

Podjetje ECHO Motorgeräte je bilo ustanovljeno pred 30 leti v Metzingenu v Nemčiji. Proizvajajo polprofesionalne in profesionalne izdelke za urejanje okolice. V prodajnem programu imajo motorne žage, raznovrstne kosilnice, škarje za obrezovanje žive meje, sesalnike in puhalnike listja, pometalne stroje, drobilnike itd.

V podjetju so osredotočeni na zagotavljanje visoke kakovosti in razvijanju novosti na obstoječih in novih izdelkih. So inovatorji na področju vrtne tehnike, saj so prvi razvili sistem iSi -Start, ki zagotavlja preprostejši zagon manjših motorjev, prvi prenosni sesalnik listja, so pa prav tako inovatorji na področju razvijanje sistemov, ki zagotavljajo tišje delovanje in manjše oddajanje hrupa v okolje pri tovrstnih strojih.