Sesalnik za listje ECHO ERCO ES-400PIA-06 bencinski z dušilcem zvoka in prestavami PROFESIONALNI

Sesalnik za listje ECHO ERCO ES-400PIA-06 bencinski z dušilcem zvoka in prestavami PROFESIONALNI

Profesionalni industrijski sesalniki za profesionalno in domačo uporabo, primeren sesanje listja na velikih površinah. Možnost 7 stopenj hitrosti pomika (tudi vzvratno), poskrbi za optimalno hitrost ne glede na okoliščine in zahtevnost terena – zaradi velikih koles in močnega pogonskega motorja ga je možno zapeljati tudi po večjih klančinah. Z dodatnim dušilcem zvoka in posledično tišjim delovanjem od podobnih strojev je posebej primeren za okolice šol, domov za ostarele, bolnišnic, vrtcov, zdravstvenih domov, urbanih naselij ipd.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Profesionalni industrijski sesalniki za profesionalno in domačo uporabo, primeren sesanje listja na velikih površinah. Možnost 7 stopenj hitrosti pomika (tudi vzvratno), poskrbi za optimalno hitrost ne glede na okoliščine in zahtevnost terena - zaradi velikih koles in močnega pogonskega motorja ga je možno zapeljati tudi po večjih klančinah. Z dodatnim dušilcem zvoka in posledično tišjim delovanjem od podobnih strojev je posebej primeren za okolice šol, domov za ostarele, bolnišnic, vrtcov, zdravstvenih domov, urbanih naselij ipd.

Listje in smeti zdrobi, zaradi česar je velika vreča nameščena za sesalnikom veliko bolje izkoriščena. Omogoča možnost namestitve dodatne opreme in pribora.

Sesalniku je priložena široka fiksna šoba (možnost nastavitve višine od tal), ostala oprema se dokupi ločeno (vreča za zmlete odpadke, sesalna cev z ročajem itd.).

Teža 86 kg
Dimenzije 155 x 77 x 124 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sesalnik za listje ECHO ERCO ES-400PIA-06 bencinski z dušilcem zvoka in prestavami PROFESIONALNI”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ERCO ES-400PIA-06
Motor: Bencinski, Honda
Prostornina rezervoarja za gorivo (l): 3,1
Maksimalna glasnost dB(A): 94
Vibracije (m/s²): 4,6
Pretok zraka (m³/h): 2760
Pomik: avtomatski, 7 prestav
Moč pri 3.600 l/min 3,6 kW (4,8 PS)
Teža (kg): 86
Dimenzije (cm) : 155 x 77 x 124

Najtišji v svojem razredu

Zaradi patentiranega sistema za zmanjšanje oddajanje hrupa v okolje je industrijski sesalnik listja ERCO ES-400PIA-06 najtišji med primerljivimi industrijskimi sesalniki listja in odpadkov. 5 metrov oddaljena oseba sliši glasnost zvoka le 77 dB(A).

ECHO ERCO tišje delovanje

7 prestav zagotavlja udobno upravljanje

S šestimi hitrostmi si uporabnik lahko nastavi hitrost, ki mu najbolj ustreza glede na okolico. Sedma prestava je za vzvratni pomik, zaradi česar omogoča tudi enostavno čiščenje ožjih prehodov, kjer obračanje ni mogoče.

ECHO ERCO upravljanje

Višinsko nastavljiva šoba s kovinsko zaščito

Na robovih sesalne šobe je nameščena kovinska zaščita, ki preprečuje poškodbe šobe ob trku z ovirami. Šoba je prav tako višinsko nastavljiva (višino nastavite s pomočjo ročice), glede na tip površine in količino listja ali smeti.

ECHO ERCO zaščita na sesalni šobi

Velike vreče za zmlet odpad

Na stroj se namesti velika vreča za zmlete odpadke. Na voljo so različni modeli – zapiranje na zadrgo ali sponke, sesanje suhega ali mokrega odpada, tipa odpada ipd. Ker se listje zmleje zasede v vreči bistveno manj prostora in omogoča boljši izkoristek.

ECHO ERCO različne vreče

Sesanje s sesalno cevjo z ročajem ali sesalno šobo

Namesto sesalne šobe lahko na sesalnik priklopite sesalno cev z držalom dolžine 3 m, s katero posesate tudi težje dostopne predele. Po potrebi se lahko gibljiva cev dodatno podaljša za 3 metre.

ECHO ERCO daljša cev

Stranska krtača

Na stroj je možno namestiti tudi stransko krtačo s PPL ščetinami, ki umazanijo skrtači od robov proti sesalni šobi.

ECHO ERCO OPCIJA stranska krtača

O proizvajalcu

Podjetje ECHO Motorgeräte je bilo ustanovljeno pred 30 leti v Metzingenu v Nemčiji. Proizvajajo polprofesionalne in profesionalne izdelke za urejanje okolice. V prodajnem programu imajo motorne žage, raznovrstne kosilnice, škarje za obrezovanje žive meje, sesalnike in puhalnike listja, pometalne stroje, drobilnike itd.

V podjetju so osredotočeni na zagotavljanje visoke kakovosti in razvijanju novosti na obstoječih in novih izdelkih. So inovatorji na področju vrtne tehnike, saj so prvi razvili sistem iSi -Start, ki zagotavlja preprostejši zagon manjših motorjev, prvi prenosni sesalnik listja, so pa prav tako inovatorji na področju razvijanje sistemov, ki zagotavljajo tišje delovanje in manjše oddajanje hrupa v okolje pri tovrstnih strojih.