Sesalnik SEBO PREMIUM AIRBELT D4 globinski – RAZSTAVNI MODEL

Sesalnik SEBO PREMIUM AIRBELT D4 globinski – RAZSTAVNI MODEL

492,59  309,88  z DDV

Sesalnik SEBO Airbelt D4 je kvaliteten globinski sesalnik z izjemno kvalitetno filtracijo in najnaprednejšo, vendar izjemno zanesljivo tehnologijo. Idealen je za vse zahtevnejše uporabnike, ki ne marajo stoječih sesalnikov. Premium različica ima zraven kvalitetne dvonamenske šobe in nastavkov priloženo tudi globinsko glavo. V celoti je še zmeraj izdelan  v Nemčiji iz najkvalitetnejših komponent.

Odlikujejo ga:

 • najnaprednejša tehnologija
 • S-Class filtracija – najvišji filtracijski razred
 • tiho delovanje
 • prijaznost uporabniku
 • trpežnost
Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Mnenja (0)

Globinski sesalniki SEBO Airbelt D4 Premium so opremljeni z nekaterimi edinstvenimi tehnologijami in priročnimi lastnostmi:

 • vgrajene ima izjemno varčne (le 700 W) a obenem zelo zmogljive sesalne motorje nove generacije, ki so povsem primerljivi s starejšimi 2100 W motorji.
 • možnost regulacije moči in vklop/izklop sesalnika na sesalnem ročaju in spremljanje moči sesanja na sesalniku (hitrost vrtenja lučke okoli gumba za vklop).
 • postavite ga lahko pokončno ali leže ko je v uporabi in ko ga ne uporabljate, opremljen je z izjemno dolgim kablom z avtomatskim navitjem.
 • SEBO Airbelt D4 Premium je zaradi svoje edinstvene S-Class filtracije primeren in s strani britanske Allergy Foundation celo priporočen za sesanje prostorov, kjer se nahajajo ali prebivajo astmatiki in alergiki.
 • SEBO globinski sesalniki so se mnoga leta proizvajali in razvijali le za profesionalno globinsko sesanje tekstilnih talnih oblog in so kljub temu, da imajo vgrajeno najnaprednejšo tehnologijo izredno zanesljivi in trpežni, saj so narejeni iz najkvalitetnejših komponent - še zmeraj v celoti v Nemčiji.
 • priložena je tudi ročno nastavljiva globinska glava za globinsko sesanje tekstilnih površin - rotirajoča se ščetka v globinski glavi globinsko skrtači površino, tako da je temeljito očiščena, obenem pa dvigne vlakna na površini in ji povrne negovan izgled. Brez težav odstrani tudi živalsko dlako. S pravilno nego boste vašim tekstilnim tlom podvojili življenjsko dobo, obenem pa bodo zmeraj izgledala negovana in čista.
 • vsi nastavki so nameščeni v sesalniku in so zmeraj pri roki.
 • kot OPCIJO lahko nanj priklopite tudi patentirano UHS polirno glavo za vse tipe trdih površin.

KOMPLET VSEBUJE:

 • sesalnik
 • dvonamensko šobo (preklopna)
 • globinsko glavo (ročno nastavljiva)
 • dolgi, ozki nastavek, čopasti in široki nastavek
 • vse filtre in filtrirno vrečko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sesalnik SEBO PREMIUM AIRBELT D4 globinski – RAZSTAVNI MODEL”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

→SEBO Airbelt D4 Premium SEBO Professional D8
Delovna širina: kombinirana 28 cm – globinska 31 cm 28 cm
Teža: 6,9 kg  6,6 kg
Prostornina vrečke 6 l – večplastna  6 l – večplastna
Dolžina kabla: 15,5 m  15,5 m
Moč: 700 W  700 W
Glasnost 76 dB  74 dB

Povezave do prospektov z dodatnimi informacijami:

 • prospekt v slovenskem jeziku je v pripravi

Patentiran Airbelt – odlična zaščita za sesalnik in pohištvo.
Sesalniki SEBO D so opremljeni z izjemnim, patentiranim Airbelt sistemom, ki ob morebitnem trku sesalnika preprečuje poškodbe na sesalniku in steni ali pohištvu, obenem pa služi kot dodaten filtrirni sistem in usmerjevalec izpušnega zraka.

SEBO D4_zaščita Airbelt

Možnost vklopa in izklopa ter regulacije moči na ročaju.
Sesalnik je opremljen s priročnim regulatorjem na ročaju sesalne cevi, ki omogoča povečanje ali zmanjšanje sesalne moči. Nastavljeno moč sesanja lahko spremljate na LED traku, nameščenem ob gumbu za vklop in izklop na sesalniku (pri večji moči se vrti hitreje, ko zmanjšujete hitrost pa počasneje).

SEBO Airbelt D_regulator ročaj

Avtomatska postavitev filtirne vrečke – prah ujet za zmeraj.
Ko opozorilna lučka signalizira polnost vrečke, je vrečko potrebno zamenjati. S priloženim praktičnim pokrovčkom vrečko zapremo in s tem preprečimo, da bi pri odstranjevanju fini prah izhajal iz nje. Novo vrečko preprosto namestimo na držalo, ob zapiranju pokrova pa avtomatski mehanizem prilagodi pozicijo vrečke, tako da je vrečka zatesnjena na sesalni kanal. V primeru, da v sesalniku ni vrečke ali mikrofiltra oz. bo kateri izmed njiju nepravilno nameščen, glavnega pokrova ni mogoče zapreti. Opremljen je z najkvalitetnejšo S-Class filtracijo.

SEBO Airbelt D_S-class filtracija

Izjemno vodljiv – gre za vami.
Nameščena ima trpežna silikonska kolesa, ki poskrbijo, da gre sesalnik tja kamor vi želite, obenem pa ne poškodujejo tal.

SEBO Airbelt D_kvalitetna kolesa

Pribor – zmeraj z vami.
Široki nastavek za oblazinjeno pohištvo, ozki nastavek in čopasti nastavek so nameščeni na zadnji strani sesalnika in zmeraj v pripravljenosti za namestitev na ročaj ali teleskopsko cev. Prav tako je opremljen z avtomatskim navijalcem kabla, s pomočjo katerega hitro in brez truda navijete kabel.

SEBO D4_zadnji del

O proizvajalcu

SEBO Stein & Co proizvaja že več kot 30 let kvalitetne globinske sesalnike za za profesionalno čiščenje. Ideje in izdelki so še zmeraj “Made in Germany”, kar pomeni, da je celotna proizvodnja in razvoj še zmeraj pozicionirana v Velbertu v Nemčiji. Zadovoljni kupci SEBO sesalnikov sesajo tla po celem svetu, saj je SEBO več kot 4.000.000 prodanimi globinskimi sesalniki številka 1 za profesionalno nego preprog in ostalih tekstilnih talnih oblog na svetu.

Disk diamantni zelen za SEBO Disco, Dart 3 3230ER30
DISK POLIRNI DIAMANTNI SEBO DISCO, DART 3 ZELEN
31,39  z DDV
Akcija! SEBO Dart 3_polirna glava DISCO
Glava polirna SEBO DISCO za sesalnike DART za poliranje in sesanje trdih tal
304,51  242,33  z DDV
Akcija! Šoba globinska turbo SEBO 6179ER
KRTAČA GLOBINSKA SEBO MANJŠA ZA SEDEŽNE
54,91  32,19  z DDV
Ščetka talna za trde površine SEBO C, K, D, E 6391ER
Ščetka za sesanje SEBO s ščetinami za trda tla C, K, D, E
27,56  z DDV
VALJ KRTAČNI SEBO X1-X4, XP1, DART 1
43,57  z DDV