Sesalnik SEBO AUTOMATIC XP10 globinski avtomatska glava

Sesalnik SEBO AUTOMATIC XP10 globinski avtomatska glava

417,08  375,37  z DDV

Globinski sesalnik SEBO Automatix XP10 je kvaliteten globinski sesalnik z avtomatsko nastavljivo višino globinske glave. Sam zazna tip tal in prilagodi višino glave. V celoti je še zmeraj izdelan v Nemčiji iz najkvalitetnejših komponent.

Odlikujejo ga:

 • edinstven Flor Sensor sistem
 • S-Class filtracija – najvišji filtracijski razred
 • tiho delovanje
 • prijaznost uporabniku
 • trpežnost
Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Mnenja (0)

Globinski sesalniki SEBO Automatic XP so opremljeni z nekaterimi edinstvenimi tehnologijami:

 • kot je naprimer senzorski Flor Sensor System, ki avtomatsko nastavi višino globinske glave glede na tip tal - ne glede na to ali gre za tekstilna ali trda tla.
 • s patentiranim ročajem na snemljivi trdi cevi in raztegljivo gibljivo cevjo dosežemo tudi robove in dvignjene predele.
 • SEBO Automatic XP je zaradi svoje edinstvene S-Class filtracije primeren in s strani britanske Allergy Foundation celo priporočen za sesanje prostorov, kjer se nahajajo ali prebivajo astmatiki in alergiki.
 • SEBO globinski sesalniki so se mnoga leta proizvajali in razvijali le za profesionalno globinsko sesanje tekstilnih talnih oblog in so kljub temu, da imajo vgrajeno najnaprednejšo tehnologijo izredno zanesljivi in trpežni, saj so narejeni iz najkvalitetnejših komponent.
 • rotirajoča se ščetka v globinski glavi globinsko skrtači površino, tako da je temeljito očiščena, obenem pa dvigne vlakna na površini in ji povrne negovan izgled. Brez težav odstrani tudi živalsko dlako. S pravilno nego boste vašim tekstilnim tlom podvojili življenjsko dobo, obenem pa bodo zmeraj izgledala negovana in čista.
 • zaradi edinstvene zasnove, je ob uporabi izjemno lahek - teža, ki jo občutimo na roki je le 0,5 kg - saj ima vse najtežje dele nameščene v globinski glavi, teža katere pa poskrbi za optimalen pritisk tudi na zahtevnejših površinah.

KOMPLET VSEBUJE:

 • sesalnik z globinsko glavo
 • dolgi, ozki nastavek in široki nastavek
 • vse filtre in filtrirno vrečko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sesalnik SEBO AUTOMATIC XP10 globinski avtomatska glava”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

→SEBO Automatic XP10 SEBO Automatic XP20 SEBO Automatic XP30
Delovna širina: 31 cm 37 cm 44 cm
Teža: 7,8 kg  8,1 kg  8,2 kg
Prostornina vrečke 5,3 – večplastna  5,3 – večplastna  5,3 – večplastna
Dolžina kabla: 12 m  12 m  12 m
Moč: 890 W  890 W  890 W
Podtlak: 243 mbar / 2476 mm/H2O 243 mbar / 2476 mm/H2O 243 mbar / 2476 mm/H2O
Pretok zraka: 43,3 l/s 43,3 l/s 43,3 l/s
Glasnost 80 dB 80 dB 80 dB
Obrati ščetke 2700 2700 2700

Povezave do prospektov z dodatnimi informacijami:

Avtomatska nastavitev višine globinske glave – sesalnik razmišlja namesto Vas.
S pomočjo vgrajenega senzorja, ki regulira višino globinske glave, je zagotovljen konstanten optimalen stik med ščetko in tlemi ter tako maksimalna čistoča ne glede na tip tal, ki ga sesate. V zadnjem delu za krtačo je prav tako nameščena gumijasta šoba, ki usmeri tudi najfinejše delce, ki se izločijo ob krtačenju površine, v sesalni tok.

SEBO Automatic XP-novi modeli lastnosti_Flor Sensor System

Trda cev z ročajem in raztegljivo gibljivo cevjo – zmeraj v pripravljenosti, takoj v uporabi.
S snemljivo trdo cevjo z ročajem in raztegljivo gibljivo cevjo boste dosegli robove in težje dostopne predele, ki so s sesalnikom nedosegljivi, tudi do 2,6 m od sesalnika. Idealno za sesanje stopnic, stropov … Po končanem sesanju in namestitvi na sesalnik se gibljiva cev avtomatsko pospravi v trdo cev.

SEBO Automatic XP_uporaba

Avtomatska postavitev filtirne vrečke – prah ujet za zmeraj.
Ko opozorilna lučka signalizira polnost vrečke, je vrečko potrebno zamenjati. S priloženim praktičnim pokrovčkom vrečko zapremo in s tem preprečimo, da bi pri odstranjevanju fini prah izhajal iz nje. Novo vrečko preprosto namestimo na držalo, ob zapiranju pokrova pa avtomatski mehanizem prilagodi pozicijo vrečke, tako da je vrečka zatesnjena na sesalni kanal. V primeru, da v sesalniku ni vrečke ali mikrofiltra oz. bo kateri izmed njiju nepravilno nameščen, glavnega pokrova ni mogoče zapreti.

SEBO Automatic XP-novi modeli lastnosti-filtracija

Sesanje pod pohištvom – vitek, prilagodljiv in lahek.
SEBO Automatic X4 ohranja svojo maksimalno moč in funkcionalnosti tudi ko je popolnoma v vodoravnem položaju. Ker v vodoravnem položaju meri v višino le 14 cm lahko posesate prah tudi izpod sedežne garniture in ostalega pohištva. Sploščenega pa ga lahko v navpičnem položaju shranite v omaro ali ob omaro in zasede le malo prostora. Zaradi edinstvene zasnove, je ob uporabi izjemno lahek – teža, ki jo občutimo na roki je le 0,5 kg – saj ima vse najtežje dele nameščene v globinski glavi, teža katere pa poskrbi za optimalen pritisk tudi na zahtevnejših površinah.

SEBO Automatic XP-novi modeli lastnosti-ležeči položaj

Pribor – zmeraj na dosegu roke.
Široki nastavek za oblazinjeno pohištvo in ozki nastavek sta nameščena na hrbtni strani sesalnika in zmeraj v pripravljenosti za namestitev na trdo cev ali neposredno na gibljivo cev.

SEBO Automatic XP-novi modeli lastnosti-pribor

O proizvajalcu

SEBO Stein & Co proizvaja že več kot 30 let kvalitetne globinske sesalnike za za profesionalno čiščenje. Ideje in izdelki so še zmeraj “Made in Germany”, kar pomeni, da je celotna proizvodnja in razvoj še zmeraj pozicionirana v Velbertu v Nemčiji. Zadovoljni kupci SEBO sesalnikov sesajo tla po celem svetu, saj je SEBO več kot 4.000.000 prodanimi globinskimi sesalniki številka 1 za profesionalno nego preprog in ostalih tekstilnih talnih oblog na svetu.

Cev gibljiva SEBO X1 – X4 – X7 in XP vsi modeli PODALJŠEK raztegljiv iz 1,8 v 2,8 m
46,14  z DDV
Podaljšek trde cevi SEBO X, XP 1084dg
Cev trda SEBO X – XP PODALJŠEK 490 mm temno siva
10,98  z DDV
Držalo za nastavek sprednje SEBO X 5460GS
DRŽALO SEBO ZA NASTAVKE X, XP SPREDNJE
3,89  z DDV
Filter motorni izpušni sebo X7 - XP10 - XP20 - XP30
Filter motorni izpušni SEBO Automatic X7 – XP10 – XP20 – XP30
20,57  z DDV
Akcija! Šoba globinska turbo SEBO 6179ER
KRTAČA GLOBINSKA SEBO MANJŠA ZA SEDEŽNE
62,22  49,78  z DDV
VALJ KRTAČNI SEBO X1-X4, XP1, DART 1
49,36  z DDV
Vrečka filtrirna SEBO X-370-470 ULTRA BAG MICRO BOX 8/1
24,37  z DDV