Polnilec baterij zunanji za baterije – akumulatorje AVTOMATSKI UNIVERZALEN 6-12-24V/130Ah GEL/KISINSKE

Polnilec baterij zunanji za baterije – akumulatorje AVTOMATSKI UNIVERZALEN 6-12-24V/130Ah GEL/KISINSKE

465,98  304,51  z DDV

Posebna izvedba polnilnika SB 50 za najučinkovitejše polnjenje vseh vrst akumulatorjev z napetostjo 6, 12 ali 24 V. Polnilniki te serije je polnilni proces je nadzorovan z mikroprocesorjem in vam zagotavljajo maksimalno efektivnost ter varnost, saj z vgrajeno zaščito onemogočajo nepravilno uporabo.

Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Mnenja (0)

Polnjenje s polnilcem je popolnoma avtomatsko in se lahko izvaja brez nadzora. S polnilnikom je čas polnjenja 50% krajši v primerjavis tradicionalnimi polnilci. Zagotavlja ultra-hitro in varno polnjenje z uporabo konstantnega polnilnega toka v času »boost« faze.
V nasprotju z ostalimi avtomatskimi polnilci, kateri razpolagajo z W2 ali WU polnilno krivuljo, ter tako akumulatorje napolnijo le do 90%, zagotavlja ta polnilec 100% polnjenje vseh svinčenih akumulatorjev z uporabo IwUoU polnilne krivulje.
Pametni polnilnik nadzorovan s strani mikroprocesorja, s katerim konstantno analizira stanje akumulatorja in regulira polnjenje v skladu s potrebami akumulatorja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polnilec baterij zunanji za baterije – akumulatorje AVTOMATSKI UNIVERZALEN 6-12-24V/130Ah GEL/KISINSKE”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.