Pomivalno sredstvo KONY ULTRA BAC 4 L razmasti in dezinficira

Pomivalno sredstvo KONY ULTRA BAC 4 L razmasti in dezinficira

15,01  z DDV

Ph nevtralno sredstvo za pomivanje posode. Temeljito očisti in razmasti pribor, posodo, pribor, kuhinjske pripomočke in površine v kuhinji. Odstrani maščobo in nečistoče od predelanih in surovih živil. Zagotavlja varno, hitro in temljito čistočo ter higieno.

  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Mnenja (0)

Ultra koncentrirano pomivalno sredstvo za ročno pomivanje z razkuževalnim učinkom. pH.nevtralno. Globinsko očisti in razmasti posodo, steklovino, jedilni pribor, kuhinjske pripomočke in vse hladne površine, pri čemer odstrani ostanke kuhanih in surovih maščob. Zagotavlja varno, hitro in globinsko čistočo in higieno. Lahko se uporablja koncentrirano, naneseno na gobo, ali razredčeno za čiščenje in razkuževanje z namakanjem, pranjem ali brisanjem.

Primernost: za ročno pomivanje
pH vrednost: 6,6 - 7
Doziranje:
KONCENTRIRANO: Nakapljajte nekaj kapljic na vlažno ( ne premočeno) gobico. Po potrebi dodajajte, če pene zmanjka ( po doziranju gobice ne spirajte pod tekočo vodo).
NAMAKANJE: Razredčite 30 ml čistila na vsakih 10 lit. tople ali vroče vode in pustite delovati 1-2 minuti. Zdrgnite z gobo in izplaknite.
ZELO ZAHTEVNA HIGIENA: V topli vodi razredčite odmerek 100 ml proizvoda na vsakih 10 litrov vode in namakajte predmete, ki jih boste oprali vsaj 5 minut. Nato zdrgnite z gobico in sperite.
PRANJE IN POMIVANJE: 20 ml proizvoda raztopite v 10 l vode in premešajte. Uporabite aplikator: gobico, mop, filc, krpo ipd., podrgnite ali brišite in na koncu izperite.
Pakiranje: kanister 4 l

Kony Ultra Bac Lemon - proti salmoneli

Navodila in varnostni listi:

volumen

4 litre

način uporabe

Strojno čiščenje in uporaba

pogostost čiščenja

Dnevno – vzdrževalno čiščenje, Generalno čiščenje

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pomivalno sredstvo KONY ULTRA BAC 4 L razmasti in dezinficira”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.