Robotski sesalnik TUBO ROBO TR900L laserski s polnilno in samočistilno postajo za centralni sesalni sistem

Robotski sesalnik TUBO ROBO TR900L laserski s polnilno in samočistilno postajo za centralni sesalni sistem

1.284,15  829,90  z DDV

Sedaj na voljo novi model TUBO ROBO TR900L z vgrajeno lasersko tehnologijo zaznavanja prostorov (LIDAR), z bazo za praznjenje s pomočjo centralnega sesalnega sistema, vgrajenim WiFi-jem in brezplačno aplikacijo za upravljanje. Polnjenje baterije je avtomatsko, prav tako praznjenje rezervoarja, ko se zapelje na bazno postajo. Baza je priklopljena na centralni sesalni sistem in avtomatsko vključi centralni sesalnik, ko se robot vrne na postajo. Za temeljito in zdravju prijazno čiščenje poskrbi centralni sesalni sistem za vmesna, pomožna, hitra čiščenja pa TUBO ROBO. Model TR900L je opremljen s senzorji LIDAR, ki mu omogočajo 3D mapiranje prostorov.

Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Mnenja (0)

ZAUPANJA VREDEN POMOČNIK

Značilnostni nenadomestljivega pomočnika
Komplet ROBO z večnamensko postajo je nenadomestljiv pripomoček v vašem domu, ki v kombinaciji s centralnim sesalnim sistemom predstavlja najinovativnejši in obenem najbolj zdrav način čiščenja ter zahteva le malo vaše pozornosti. Robo vam pomaga vzdrževati čistočo med rednimi čiščenji s centralnim sesalnim sistemom. Model TR900L je opremljen s senzorji LIDAR, ki mu omogočajo 3D mapiranje prostorov. Robot si izdela karto čiščenja, ki se vam prikaže na aplikaciji v telefonu in jo lahko sami urejate in ga tudi s pomočjo karete upravljate. Opremljen je tudi s senzorji, ki preprečujejo padec po stopnicah, trk v oviro in pa sistemom za tišje delovanje.

Ne le robotski sesalnik, ampak ROBO komplet
Komplet vsebuje namreč vse kar potrebujete za priklop na vaš centralni sesalni sistem in kar je še boljše, narejen je tako da ga lahko priklopite tudi na že obstoječe centralne sesalne sisteme različnih proizvajalcev. Če niste prepričani ali bi deloval z vašim sistemom, nas kontaktirajte.
Predstavlja nadgradnjo in izboljšavo prvega in izjemno priljubljenega tovrstnega izdelka TR800, ki omogoča praznjenje s pomočjo postaje priklopljene na centralni sesalni sistem, tako postaja služi tako polnjenju baterije, kot tudi praznjenju rezervoarja.
Namestitev s Plug&Play tehnologijo je izjemno preprosta in hitra.

Velik prispevek k izpopolnitvi vašega sodobnega gospodinjstva
Robo je zaupanja vreden pomočnik, ki skupaj s centralnim sesalnim sistemom poskrbi za čisto in zdravo bivalno okolje. Temeljito očistite prostore s centralnim sesalnim sistemom, vzdrževanje čistoče pa prepustite Robotu in svoj čas namenite drugim opravilom ali konjičkom.
Nastavite ga lahko tako da bo začel s čiščenjem ob določeni uri oz. ga upravljajte tudi, ko vas ni doma, saj omogoča povezavo z WiFi brezžičnim omrežjem in upravljanje s pomočjo brezplačne aplikacije za pametne telefone (povezljivost in nadzor v nadaljevanju).

Čiščenje pod nadzorom in boljša kvaliteta zraka v prostoru!
Čiščenje vidnega prahu in umazanije je vsekakor pomembno, vendar še pomembnejši je fini prah, ki ga s prostim očesom komajda zaznamo ali pa sploh ne, saj je le ta zdravju najbolj škodljiv. Ravno zato je Robo komplet prava izbira za vas in vaš dom. Tako kot centralni sesalni sistem ves posesan prah zadrži v rezervoarju, mikro delce, ki jih filtri ne zadržijo pa izpiha iz vašega doma, se enako zgodi tudi z umazanijo, ki jo pobere Robo in to po vsakem čiščenju.

Glavne prednosti Robota
Ko robo konča s čiščenjem in se vrne na postajo se prične cikel praznjenja posode. V procesu praznjenja posode pa poteka tudi proces čiščenja filtrov in ščetke, zaradi česar se zmanjša potreba po zamenjavi in ročnem čiščenju filtrov in ščetke.
Vgrajenih ima kar nekaj funkcij in programov čiščenja, ki jih imajo tudi ostali najkvalitetnejši robotski sesalniki na trgu, vendar pa je edinstven glede praznjenja posode in času zadrževanja posesane umazanije v njem.
Nadzorujete ga lahko ročno z gumbi nameščenimi neposredno na sesalniku, s pomočjo brezplačne aplikacije za pametne telefone, ki je na voljo tako za operacijski sistem android, kot tudi za ios, z Google Home, Alexo ali s pomočjo daljinskega upravljalnika.
Robo omogoča sporočanje njegovega stanja, programa čiščenja in navodil, ki jih je prejel od upravljalca preko zvočnih signalov uporabniku in je zmeraj v pripravljenosti za takojšnji pričetek čiščenja.
Komplet Robo lahko preprosto odstranite in ponovno namestite.
Tudi ko je komplet priključen na centralni sesalni sistem, lahko ostale inovativne dodatke in vtičnice uporabljate nemoteno. Postaja je namreč narejena tako, da se pretok zraka avtomatsko zapre, ko ne poteka praznjenje rezervoarja in tako ne vpliva na delovanje sistema.
Priprava za komplet Robo je pri novogradnjah nuja, saj je strošek priprave priklopa za postajo minimalen.
Namestiti ga je možno tudi pod omaro ali kuhinjske elemente, minimalna višina, ki je potrebna je 15 cm. Zaradi svoje višine, ki znaša le dobrih 10 cm pa omogoča tudi čiščenje pod posteljami, kavči in pohištvom.
Odlično deluje v kombinaciji s postajo. Lahko pa ga vzamete tudi v prostore, kjer ni postaje in ko prostor očisti ga vrnete nazaj na postajo, da izprazni rezervoar ter napolni baterijo.


POVEZAVA S CENTRALNIM SESALNIM SISTEMOM

Robo je pripravljen za uporabo v le nekaj korakih. Postajo postavite v bližino vtičnice centralnega sesalnega sistema (najboljše neposredno pod vtičnico - pri planiranju Robo-ta v 1. fazi se lahko pripravi namenska priklopna vtičnica zanj) in vtičnice za električno napajanje. Postajo povežete z gibljivo sesalno cevjo z vtičnico centralnega sesalnega sistema in pa z priloženim napajalnim kablom na električno omrežje. Da zakrijete cev, namestite zaščitni okrasni pokrov. Namestitev je preprosta in hitra ter predvsem varna, za svetovanje pri planiranju in namestitvi pa so vam na voljo tudi naši strokovnjaki.

V primeru, da se namestitev in pozicija Robota planira že v času gradnje (1. faza) se lahko pozicija električne vtičnice in vtičnice za centralni sesalni sistem že predhodno pripravita, tako da po namestitvi Robo kompleta nista vidni - skriti za zaščitnim, okrasnim ohišjem.

Priloženo:

 • robotski sesalnik TUBO Robo TR900L
  • Teža: 3,1 kg
  • Premer: 350 mm
  • Višina: 100 mm
 • kombinirana postaja z zaščitnim, okrasnim pokrovom
  • Teža: 2,2 kg
  • Širina: 300 mm
  • Dolžina: 540 mm
  • Višina: 55 mm
  • Višina z pokrovom (min/max): 130 / 480 mm
 • materijal in oprema za priklop na sesalno vtičnico
 • adapter z napajalnim kablom za vtičnico 220 V
 • posebno vtičnico - nastavek, ki se namesti na podometno dozo
 • dodatni stranski metlici (skupaj 4 - deluje lahko brez stranskih metlic, eno ali dvema - po želji)
 • posoda za mokro brisanje tal
 • mop za mokro brisanje tal
 • dodaten HEPA filter
 • navodila za uporabo in montažo

 

proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotski sesalnik TUBO ROBO TR900L laserski s polnilno in samočistilno postajo za centralni sesalni sistem”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Model: TUBO Robo KTR900LA
Napetost (V): 120 / 240
Moč motorja (W): 28
Moč sesanja (pa): 2300
Glasnost (dB): < <65/td>
Delovna avtonomija (min): minimalno 120 – 160
Površina čiščenja (m2): do 200
Napajanje: baterija 5.200 mAh
Način zaznavanja prostorov: LIDAR laserski
Maksimalni naklon čiščenja (°): 15
Maksimalna višina premostljive ovire (mm): do 20
Minimalna višina sesalnika (mm): 100
Prostornina rezervoarja (ml): 600
Prostornina rezervoarja za vodo (ml): 400

Model: TUBO Robo KTR800A
Praznjenje rezervoarja in čiščenje filtrov: Avtomatsko ob priklopu na centralni sesalni sistem
Umetna inteligenca in navigacija: Sledenje zidu / Mapiranje prostora
Aplikacija: DA, za android in iOS
Upravljanje z glasom: DA, Alexa – Googlov pomočnik
Povezljivost: DA, WiFi
Polnjenje in čiščenje po urniku: DA
Krtačenje / sesanje: Krtačenje in sesanje
Brisanje tal: DA
Rezervoar za vodo: DA
Material mopa: Mikrovlakna
Filtrirni sistem: DA, filter iz pene, HEPA filter in primarni filter
Glavna krtača: 1x – Guma, ščetine in membrana
Stranska krtača: 2x – Univerzalni za robove
Primernost: Za vse površine: lesena tla, keramične ploščice, tekstilne površine, kamen, linolej …

Povezave do prospektov z dodatnimi informacijami:

 • /

Zmeraj ko bo TUBO ROBO TR900L zaključil z delom se bo zapeljal na kombinirano samočistilno in polnilno postajo na praznjenje rezervoarja, čiščenje glavne ščetke in filtrov ter polnjenje baterije, da bo kmalu spet pripravljen na novo čiščenje. Ko se pripelje na postajo se avtomatsko odpre loputa na samočistilni postaji in vklopi centralni sesalnik, robot pa gre v stanje čiščenja, po opravljenem čiščenju nadaljuje s polnjenjem baterije.

Prednost TR900L - postaja za praznjenje umazanije in polnjenje baterije

Z aplikacijo za pametne telefone in tablice z operacijskim sistemom iOS ali Android lahko upravljate robotski sesalnik, obenem pa preglejujete stanje sesalnika in zgodovino čiščenja kadarkoli in od kjerkoli. Povezava z aplikacijo je hitra in izjemno preprosta.

Prednost TR900L - upravljanje z aplikacijo

Z vgrajenim LIDAR laserjem, ki omogoča mapiranje prostorov več ne boste potrebovali magnetnih trakov in postavljanja fizičnih ovir, ampak boste v aplikaciji preprosto označili območja ali sobe za katere ne želite, da jih ne očisti in robot se jim bo izognil. Zraven različnih načinov avtomatskega čiščenja je pa na voljo tudi ročno upravljanje in točkovno čiščenje.

Prednost TR900L - nastavitev obmocij brez ciscenja

S kombinirano glavno ščetko s ščetinami in gumijastimi lamelami ter zmogljivim, po moči nastavljivim sesalnim motorjem očisti tako trda tla kot tudi tekstilne talne površine. Brez težav premaga pripire in se povzpne na debelejše talne obloge do višine 2 cm.

Prednost TR900L - pripire in preproge
MORDA BOSTE POTREBOVALI TUDI
Sesalnik za centralni sesalni sistem BEAM Electrolux Alliance 625SB
Centralni sesalnik BEAM Electrolux ALLIANCE 625SB za centralni sesalni sistem
932,82  z DDV
Centralni sesalnik za centralni sesalni sistem Electrolux Oxygen ELUX930
Centralni sesalnik Electrolux OXYGEN ELUX930 za centralni sesalni sistem
1.112,99  z DDV
Cev gibljiva CSS ojačana s PVC spiralo premera 50,8 mm za inštalacijo
8,32  z DDV
Komplet centralni sesalnik in sesalni komplet Globovac Master 1
KOMPLET GV Globovac Puma Master Comfort 1.9 sesalnik in sesalni komplet 9m za centralni sesalni sistem
820,00  z DDV
Ščetka turbo Electrolux za sedežne preklopna
Krtača globinska BEAM Electrolux za sedežne preklopna ZE060
36,08  z DDV
Nastavek ozki 65 cm GV za centralni sesalni sistem D32 mm
12,25  z DDV
Nastavek ozki 90 cm BEAM Electrolux
Nastavek ozki BEAM Electrolux 90 cm za centralni sesalni sistem D32 mm
29,34  z DDV
Dodatki za CSS - Kitchbox - Vroom
Podpultni sesalni komplet CSS VROOM / KITCHBOX max. 6,3 m
250,37  z DDV
Prevleka za cev Standard
Prevleka za gibljivo cev BEAM Electrolux STANDARD FLEX 9 m
36,21  z DDV