Komplet sesalni ELECTROLUX Oxygen ErgoGrip 9m za centralni sesalni sistem

Komplet sesalni ELECTROLUX Oxygen ErgoGrip 9m za centralni sesalni sistem

287,97  z DDV

Sesalni komplet Electrolux Oxygen ErgoGrip je kvalitetno narejen trpežen sesalni komplet z vgrajenim 4-stopenjskim regulatorjem moči. Zasnovan je za centralne sesalnike Electrolux Oxygen. Ker ima nameščeno univerzalno manšeto, ki je primerna za večino vtičnic na trgu, ga lahko uporabite na vseh centralnih sesalnih sistemih. Primeren je za vse centralne sesalnike, ki omogočajo vklop in izklop na ročaju, stopnje pa delujejo le pri modelih, pri katerih elektronika mogoča stopenjsko regulacijo.

Odlikuje ga:

 • regulacija moči in vklop/izklop na ročaju
 • lahka in trpežna “Crush Proof” gibljiva cev
 • eliten dizajn
 • ergonomska oblika
 • priročnost
Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Mnenja (0)

Sesalni komplet Oxygen ErgoGrip sestavlja:

 • lahka in trpežna gibljiva cev dolžine 9 m z ročajem
 • lahka aluminijasta teleskopska cev dvojni D - manj slišen pretok zraka
 • dvonamenska talna šoba za sesanje trdih in tekstilnih tal
 • 3v1 nastavek
 • kovinsko obešalo za cev z držalom za krtačo
 • adapter dvojni-D v okroglo standardnega premera za centralne sesalne sisteme - 32 mm

Regulator moči sesanja
4-stopenjski regulator moči sesanja omogoča vklop in izklop sesalnika ter regulacijo moči sesanja, pri sesalnikih, katerih elektronika to omogoča.

Gibljiva cev - lažja in trpežnejša kot kadarkoli prej
Gibljiva cev je izjemno trpežna "Crush Proof" in obenem izjemno lahka. Celoten komplet je veliko lažji kot večina kvalitetnih klasičnih sesalnikov.

Edinstven dvojni-D priključek za nastavke in teleskop ter popolna zrakotesnost zagotavljata tišje delovanje in večjo učinkovitost sistema, obenem pa je centralni sesalnik nameščen ločeno od bivalnih prostorov (v garaži ali kleti) in je zato vse kar slišite med sesanjem le tih pretok zraka skozi cev.

Z Electrolux Oxygen ErgoGrip sesalnim kompletom je čiščenje preprosto opravilo in ne naporna, izčrpajoča vadba in prestavljanje pohištva. Lahka cev in ergonomično oblikovani dodatki vam omogočajo preprost prehod med ovirami, prostori, etažami in čiščenje težje dosegljivih kotičkov, saj za sabo ni potrebno vleči in prenašati težkega sesalnika.

Alergologi velikokrat priporočijo uporabo centralnega sesalnega sistema Electrolux, saj odstranijo iz vašega doma vso umazanijo, tudi najdrobnejše alergene delce. Raziskave so pokazale, da z uporabo centralnega sesalnega sistema Electrolux izboljšamo kvaliteto zraka v bivalnih prostorih, s čimer pa znatno zmanjšamo možnost pojava alergijskih simptomov. Zaradi alergenov, katerim smo izpostavljeni v zaprtih prostorih, je astmi podvrženih več kot 20 % Evropejcev.

Pri klasičnem sesalniku se posesan zrak z mikrodelci vrača nazaj v prostor in razpiha še neposesan prah. Z Electrolux sistemom pa odstranite 100 % sprijetih delcev, prahu, pršic, cvetnega prahu in živalskega prhljaja ter obenem osvežite bivalni prostor. Investicija v centralni sesalnik se vsekakor izplača, saj imajo centralni sesalniki veliko daljšo garancijsko in življenjsko dobo, obenem pa ni potrebno kupovati dragih in nadležnih vrečk ter filtrov.

O centralnem sesalnem sistemu ELECTROLUX Oxygen

Celovit čistilni sistem.
Electrolux-ov centralni sesalni sistem vsebuje sesalnik Oxygen in sesalni komplet ErgoGrip, ki skupaj delujeta kot najboljši tim. Sesalnik je srce centralnega sesalnega sistema in zagotavlja optimalno moč sesanja ter je nameščeni v kleti, kurilnici, garaži ipd. Idealen partner v bivalnih prostorih pa je sesalni komplet ErgoGrip. Le ta poskrbi, da je moč sesalnika dobro izkoriščena in sesanje prijetnejša izkušnja.

Popolnoma čist zrak
Oxygen centralni sesalniki omogočajo preprosto izdelavo izpuha, saj že imajo vgrajen dušilec zvoka v sesalni enoti ali nadgradnjo na edinstveno dvostopenjsko filtracijo, kjer izpuh ni mogoč. Prvo stopnjo predstavlja samočistilni filter, kateremu ni potrebno posvečati veliko pozornosti in za delovanje ni potrebna uporaba filtrirne vrečke. Drugo stopnjo pa predstavlja opcijski “HEPA Allergy Plus” filter z veliko površino, ki zadrži do 99,97%, saj gre zrak skozi posebni difuzni sistem.

Inteligenten dizajn
Centralni sesalni sistem Oxygen je tih in prijetnih, mehkih linij a obenem robusten in zmogljiv. Intuitivne in priročne komponente so preproste za upravljanje in uporabo. Sesalni komplet je zasnovan za sesanje umazanije in najfinejšega prahu, ergonomsko oblikovan in tih.

Zanesljivost
Centralni sesalni sistem Oxygen je pripravljen zmeraj, ko ste pripravljeni vi.
Sesalno cev priključite in pripravljeni ste za akcijo.

Primeren za vse sesalnike, ki omogočajo regulacijo, izdelan za centralne sesalnike Electrolux Oxygen.

Prospekt sesalni komplet Electrolux Oxygen ErgoGrip

 

Stopenjska regulacija deluje na sesalnikih:

 • Electrolux OXYGEN ELUX (vsi modeli)
 • BEAM Electrolux PLATINUM SC335, SC355,SC385, SC395 (vsi modeli razen dvomotorni)
 • BEAM SERENITY (vsi modeli razen dvomotorni)

Vklop in izklop deluje na sesalnikih:

 • BEAM Electrolux PLATINUM SC3500, SC3500 ULTRA (dvomotorni)
 • BEAM SERENITY SC3500 (dvomotorni)
 • Globovac PUMA (vsi modeli)
 • OMEGA Silver (vsi modeli)
proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet sesalni ELECTROLUX Oxygen ErgoGrip 9m za centralni sesalni sistem”


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ščetka turbo talna Alliance_
Krtača globinska BEAM Electrolux ALLIANCE – ERGOGRIP velika
94,22  z DDV
Ščetka s ščetinami BEAM Electrolux Alliance
Krtača s ščetinami BEAM Eelectrolux ALLIANCE – ERGOGRIP za trda tla
27,70  z DDV