POMETALNI STROJ FIMAP FSR B baterijski volanski 1SK

POMETALNI STROJ FIMAP FSR B baterijski volanski 1SK

12.043,23  6.750,00  z DDV

FIMAP-ovi vozni pometalni stroji FSR so vsestranski, kompaktni okolju prijazni in izjemno produktivni (mala poraba – velika delovna širina) pometalni stroji. Inovativni pristop k zasnovi stroji je prinesel kar nekaj izboljšav in patentov na tem področju, posledično pa prav tako nagrad za inovativnost. Baterijski model 24 V z eno stransko krtačo.

Zaloga: na zalogi - predvidena dobava 1-5 dni
Več o načinih plačila in dostavi v splošnih pogojih poslovanja.
  • Opis
  • Dodatne informacije

Stroji za pometanje FIMAP FSR so na voljo v baterijski verziji, ki so primerni za pometanje in sesanje do 8.000 m² površin brez emisij (za zaprte prostore) in v Hybrid verziji (kombinacija bencinskega motorja in baterije), ki so primerni za pometanje in sesanje površin do 15.000 m² (baterije.  Oba modela sta na voljo tudi z različnimi dodatki, filtri, eno ali dvema stranskima krtačama - velika možnost prilagoditve potrebam uporabnika.

FSR je zmeraj idealna izbira saj:

- je preprost za izvajanje ostrih manevrov
- je preprost za uporabo - upravljalec ne potrebuje izobraževanja
- zagotavlja odlične rezultate pometanja - odstrani tudi fini prah
- je izjemno zmogljiv
- je izjemno preprost za vzdrževanje
- zasede le malo prostora
- zmanjša stroške pometanja

Model FSR B (baterijska različica z eno stransko krtačo) je serijsko opremljen:

KRTAČE: s PPL centralno krtačo (OPCIJA krtača iz naravnih vlaken ali mešana PPL 0,7 + PPL 1 + bron) in PPL stransko krtačo (OPCIJA 2 stranski krtači 2 SL)
BATERIJE: baterije niso priložene - primerne kislinske, AGM, GEL (2 x 12 V ustreznih dimenzij)
FILTRACIJA: papirnati panelni filter (OPCIJA poliestrski panelni filter ali "pocket" filter iz blaga - za površine z izjemno veliko količino finega prahu)
NADZOR IN PREVERJANJE: vžig na ključ, indikator delovnih ur, prikazovalnik nepravilnega delovanja in indikator stanja baterij
LASTNOSTI: baterijski pogon, možnost zamenjave centralne krtače brez orodja, centralna krtača s tubularnim motorjem in prenos preko planetnega gonilnika, rezervoar iz polietilena v zadnjem delu, vključen kvaliteten sistem sesanja, vgrajen električni stresalnik filtra, kvalitetna brezsledna kolesa (OPCIJA napihljiva kolesa)
VARNOST IN UDOBJE:  polnilec ni priložen - primeren zmogljiv zunanji polnilec za baterije 24 V (OPCIJA vgrajen polnilec), parkirna zavora, avtomatična električna zavora, hupa

Avtonomija stroja je odvisna od baterij in tipa površine pometanja - avtonomija z enim polnjenjem do 4 ure.

proizvajalec

→FSR B FSR Hybrid
Za površine (m²): do 8.000 do 12.000
Delovna širina centralne krtače (cm): 60 60
Delovna širina z eno stransko krtačo (cm): 80 80
Delovna širina z dvema stranskima krtačama (cm): 100 100
Napajanje: Baterija, 24 V Bencinski motor, HONDA
Sistem praznjenja rezervoarja: Ročni Ročni
Rezervoar – prostornina (l): 65 65
Površina filtra – panelni (m²): 3,2 3,2
  • Podrobnejše karakteristike je možno najti v Navodilih za uporabo v zavihku Prenosi.

Nizki stroški vzdrževanja in dolga življenjska doba
Vse komponente stroja so pomaknjene v notranjost stroja in so v primeru trka zaščitene z robustnim ohišjem, ki preprečuje poškodbe. Krtače in filtri so preprosto snemljivi brez uporabe orodja. Sistem FES (Fimap Energy Saving) s “POWER BOOSTER” sistemom (odstranjeni so vse naprave za mehanski prenos moči),  poskrbi za manjšo porabo energije, ko je stroj v uporabi,  “START&STOP” sistem pa izključi funkcije (sesanje, centralno krtačo in stransko krtačo), ko stroj miruje, zaradi česar ima stroj dolgo avtonomijo.

Pometalni stroj FIMAP FSR

Preprosta uporaba in priročna izdelava
Vožnja s strojem je izjemno preprosta in udobna, zaradi nizke vstopne/izstopne platforme (višine le 20 cm) imate pod nadzorom vso okolico, prav tako pa je preprost tudi sestop s stroja v primeru, da morate kakšno stvar prestaviti ali odstraniti – v tem primeru pride do izraza tudi zgoraj omenjeni “START&STOP” sistem.
Na volanu so na voljo vse funkcije za opravljanje stroja, zato lahko stroj upravlja tudi neizkušeni upravljalec.

Pometalni FIMAP FSR upravljanje

Kvalitetna filtracija in odsesovanje tudi v zahtevnejših pogojih
Močan sesalni motor poskrbi za kvalitetno odsesovanje finega prahu na centralni krtači, zaradi česar se od stroja ne kadi. Serijsko so pometalni stroji FSR opremljeni s panelnimi filtri, ki imajo veliko površino in zagotavljajo odlično filtracijo tudi v zahtevnejših pogojih, za čiščenje/stresanje pa poskrbi vgrajen električni stresalnik filtra, ki se vključi na volanu stroja.

Za pometanje velike količine finega prahu (npr. v lakirnicah, proizvodnih halah ipd.) je filtrirni sistem možno še nadgraditi s posebnim t.i. “pocket” filtrom.

Pometalni stroj FIMAP FSR panelni filter
Pometalni stroj FIMAP FSR pocket filter

Velik in preprosto snemljiv
65-litrski zabojnik je preprost za snemanje in praznjenje ter prav tako za ponovno namestitev – odpnete držala na desni in levi strani ter ga preprosto zapeljete iz stroja.

Pometalni FIMAP FSR zabojnik

Popolna čistoča v eni potezi
Zaradi posebnega prilagodljivega “plavajočega” sistema se centralna krtača popolnoma prilagodi površini, zaradi česar zagotavlja optimalne rezultate. Primeren pa je prav tako za pometanje bolj grobih površin ali tekstilnih površin (sejmišča, sejne dvorane ipd.)

Pometalni FIMAP FSR plavajoči sistem krtace