Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

Zabojnik je tu! Le kaj prinaša?

Prejeli smo prvi letošnji zabojnik z BEAM Electrolux-ovimi izdelki, letos prvič iz Kanade. Le kaj je bilo v njem?

Stalnica v zabojnikih, so najnaprednejši in naši najbolj prodajani sesalniki in sesalni kompleti Alliance z dvosmerno komunikacijo, vgrajeno krmiljeno vtičnico in samočistilnim filtrom. Tako sesalni komplet Alliance, kot tudi sesalno enoto pa odlikujejo tudi kvalitetna izdelava, praktičnost in privlačen izgled. Seveda so v zabojniku bili tudi vsi dodatki in nastavki za centralni sesalni sistem.

Zraven tega, da je letos zabojnik prvič prišel iz Kanade, so se v njem nahajali tudi novi izdelki, ki bodo na slovenskem trgu prvič na voljo in sicer centralni sesalniki Electrolux Oxygen Elux in sesalni kompleti Electrolux Oxygen Ergogrip. Sesalnik ima vgrajen kvaliteten, zmogljiv motor in velik samočistilni filter ter omogoča regulacijo moči, večji model s 700 airwatti, pa ima vgrajen tudi LCD zaslon. Sesalni komplet Ergogrip je zasnovan enako kot Alliance, odlikujejo ga kvalitetna izdelava, praktičnost in privlačen izgled, kar je prav tako pomembno saj je najpogosteje viden in uporabljan od vseh komponent centralnega sesalnega sistema. Vsekakor je zanimiva tudi cena, saj sta oba modela izjemno zmogljiva (675 airwattov in 700 airwatov), vendar občutno cenejša od po moči primerljivih bratov Alliance.

Vabimo vas, da si več o posameznem modelu centralnega sesalnika Oxygen Elux in sesalnik kompletov Oxygen Ergogrip preberete na spodnjih povezavah:

Zaenkrat so na voljo za ogled in nakup v naši trgovini v Gornji Radgoni in v spletni trgovini, kmalu pa bodo na voljo tudi v poslovalnici v Celju. Vsi, ki ste imeli naročen kakšen izdelek, ki je prišel z zabojnikom, pa bi moral biti do konca tega tedna pri vas – z našo redno dostavo ali GLS-om.

BEAM Electrolux_zabojnik1
BEAM Electrolux_razkladanje1
BEAM Electrolux_zabojnik razlozen1

V podjetju OMEGA d.o.o. imamo od ponedeljka 1.8.2022 do petka 5.8.2022 KOLEKTIVNI DOPUST 🌞😎 Prav tako bomo v tednu po…

22/07/2022 Več ...

Spoštovani poslovni partnerji in cenjeni kupci, Obveščamo vas, da bomo v podjetju Omega d.o.o. zaradi trenutne situacije do nadaljnjega zaprli…

16/03/2020 Več ...
1 2 5
27/03/2019