Ljutomerska cesta 28, 9250 Gornja Radgona
02 561 17 62
02 561 15 24

POMEMBNO OBVESTILO!

Spoštovani poslovni partnerji in cenjeni kupci,

Obveščamo vas, da bomo v podjetju Omega d.o.o. zaradi trenutne situacije do nadaljnjega zaprli razstavno-prodajna salona v Gornji Radgoni in Celju. Izdaja in prevzem blaga v obeh skladiščih bosta potekala, vendar ob upoštevanju predpisanih ukrepov (pred skladiščnimi prostori in po predhodnem dogovoru).

Predvsem zaradi narave izdelkov: WC papir, papirnate brisačke, čistila, rokavice idr. bo dostava blaga z lastno dostavno službo potekala po ustaljenem planu po dnevih, ob upoštevanju vseh priporočenih ukrepov za zaščito ljudi, tako zaposlenih, kot tudi vas, naši cenjeni kupci in poslovni partnerji.

Da se ob dostavi, tako z našo dostavno službo, kot tudi s Pošto Slovenije in GLS-om, izognete osebnemu stiku, priporočamo, da se glede plačila dogovorite pred dostavo oz. vsa plačila poravnate predhodno na naš transakcijski račun, s plačilno kartico ali PayPal-om ter se z dostavljavcem dogovorite za mesto, kjer lahko odloži naročeno blago oz. se za prevzem dogovorite zunaj zaprtih prostorov.

Naročila še naprej sprejemamo preko telefona in e-pošte, nemoteno pa bo delovala tudi spletna trgovina WWW.CISTILNAOPREMA.SI.

Za dodatne informacije glede naročil, servisa in montaž smo vam na voljo na telefonski številki 02 561 1762 in na e-poštnem naslovu info@omegadoo.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo obilico zdravja ter čim manj skrbi v prihajajočem obdobju.

Lep pozdrav,
vaš kolektiv podjetja OMEGA

16/03/2020